fbpx

Avlyste Snøvolley-NM

Radio Rjukan20. februar 20223min
snowvolley-2_4b84

Korona-pandemien er som kjent ikke over, og det ble ikke noe av NM i snøvolleyball i 2020 eller i 2021, etter at man hadde lagt store planer. Nå er det klart at det ikke blir NM like etter påske i år heller. Arrangøren Rjukan ILs volleyballgruppe, som har vært innovatører innen snøvolleyball i Norge er lei seg for at det ikke blir noe av det tredje NM i snøvolley 21.-23. april, før uka etter påske i 2023. For Norges Volleyballforbund (NVBF) vil fortsatt ha satsing på snow volley.

– Vi har gjort mange vurderinger, og hadde både planlagt utvidelse av antall baner, droppe tribuner og legge til rette, men dessverre klarer vi ikke å få det til. Det er ikke bare på grunn av faren for at vi må avlyse på kort tid etter påske, men det er en rekke faktorer, som sponsorsituasjonen, og at vi er enige med Norges volleyballforbund om at det er riktig å avlyse også i 2022, sier turneringsansvarlig Jan Erik Moen.

– En pandemi kan vi ikke gjøre noe annet enn å ta hensyn til, og vi må stoppe planlegging og forberedelser mens leken er god, sier Moen.

– Vi har håpet i det lengste og vært villige til å strekke oss langt men i samråd med NVBF og Gausta skisenter har vi kommet til at det er for mange usikkerhetsfaktorer. Vi har prøvd å se på budsjetter og hele arrangementet, men smittesituasjonen er fortsatt usikker, men istedet vil vi jobbe for å lage en oppvisningsturnering på én bane dersom forholdene tilllater det, sier Erik Wang i RILs volleyballgruppe. Han er med i gruppa som jobber med å lage en nasjonal snøvolleyturnering i Norge, med finaler på Gausta skisenter.

Det har ikke vært holdt noen påmelding for NM i 2022, da det har vært avventet i det lengste. Den endelige beslutningen er tatt i samråd med NVBF og sponsorer, og styret i RIL Volleyball beseglet det i et online styremøte.

– Vi har ikke råd til noe halvveis-NM hvis vi nå skal starte opp igjen etter denne pausen. Vi må få til det som blir noe vi kan være stolte av. Vi håper det blir i 2023, sier Wang.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia