fbpx

Anders Mol Og Christian Sørum ble råets lag på Idrettsgallaen

Radio Rjukan5. januar 20202min
mol-sorum_8cf5

""Da Årets lag ble ropt opp opp som fortjente vinnere til stor applaus fra den enorme salen i Vikingskipet på Hamar, var det en tydelig stolt pappa som kunne bivåne det hele. Den rjukanfødte treneren har sagt opp jobben sin, akkurat som kona, for å følge Beachvolley Vikings der flere av Mol-barna etterhvert er involvert. Og etter talen fra scenen var det ingen tvil om at pappa Kåre hadde både én og to tårer i øyekroken.

– Det er så mange som skal takkes, til pappa Kåre mol, Jetmund Berntsen og trenerteamet, og alle i teamet, det er så mange vi samarbeider med. Pappa og mamma har sagt opp jobbene sine for å satse på oss, at for at vi skal kunne lykkes i idretten, er årsak til at vi kan stå her å ta imot prisen. Tusen takk, sa Anders Mol. Christian Sørum fulgte opp med å takke sine foreldre og lillebror som fikk ham til å begynne med volleyball.
– Tusen takk til alle som har gjort det mulig. jeg er utrolig stolt over å være norsk, og det Norske idrettsutøvere har fått til i det siste, er utrolig imponerende og det smitter over på andre, sa Sørum, mens en rørt Kåre Mol hadde tårer i øyekroken.

Fotos: NRK TV-screenshot

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia