fbpx

Podcast av listetoppdebatten – Godt valg!

Radio Rjukan8. september 20192min
img_2389_49ad

I en fullsatt lesesal på Rjukan Bibliotek fikk vi høre alle listetoppene som stiller til valg i Tinn i en debatt med temaer som sykehus, omsorgsboliger, flerbrukhall, miljø, statlige arbeidsplasser og folketallsutviklingen blant annet.

Radio Rjukan tok opp debatten som ble ledet av redaktør Ole Jon Tveito, som innledet med følgende: 
– Her har vi et panel bestående av Tinns seks listetopper, som skal få en mulighet til å diskutere noen sentrale saker. Samme panel skal for øvrig innta Rjukanhuset onsdag i en debatt i regi av Utdanningsforbundet og Fagforbundet Tinn. De vil nok ta for seg skolesakene, og også kommunal ansettelsespolitikk, så de velger vi derfor å la ligge de temaene høflig ligge over til denne debatten.

I panelet finner vi:
Ordfører Bjørn Sverre Sæberg Birkeland som forsvarer av posisjonen, sammen med SVs nye ordførerkandidat Jørn Langeland.
De utfordres av to kjente ordførerkandidater som en gjenvalgt i forøskene fra sist, Høyres Steinar begsland og Aps Trond Jore, og av et parti som håper å få ny rekordnotering siden 60-tallet, Venstres Marius Netten Skeie og et parti som gjør comeback i lokalpolitikken, FrPs Gjermund Ingolfsland.

Den to timer lange debatten kan du høre her som podcast.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia