fbpx

Klart for hissig kommunedebatt

Radio Rjukan28. januar 20152min
bibliotek-sjefer_14ff

Rjukan Bibliotek har invitert ordfører, rådmann og en rekke sentrale partier til å delta i en politisk debatt om kommunesammenslåing. Debatten er en videreføring av idéen om at bibliotekene skal invitere til debatt i sine respektive lokalsamfunn, og ingenting var mer naturlig enn å invitere til denne debatten i en kommune som er skeptisk av erfaringer fra storsamfunnet.

– Vi håper at folk møter opp som vanlig, og selvfølgelig at vi får plass til alle. Debatten blir også tatt opp og sendt seinere på Radio Rjukan, forteller Andersen, som liker liv og røre på biblioteket.

Det er klokka 18 på mandag startskuddet for debatten går. Debatten ledes av Radio Rjukans Ole Jon Tveito, og blir sendt på radio onsdag.
I invitasjonen heter det: Stortinget har gitt tilslutning til å gjennomføre en kommunereform. Målet er større, mer robuste kommuner med økt makt og myndighet. Dette er nødvendig for å møte morgendagens utfordringer og stadig økte forventninger fra innbyggerne.

Hva vil vi her i Tinn kommune? Hva tenker våre lokale politikkere? Kom og delta i debatten!"

Innledning ved:
Ordfører Steinar Bergsland
Rådmann Rune Lødøen

Paneldebatten vil ha med representanter fra Venstre (V), Høyre (H), Senterpartiet (Sp), Arbeiderpartiet (Ap), Sosialistisk Venstreparti (SV), Miljøpartiet De Grønne (MDG).

Debatten finner sted på Rjukan bibliotek mandag 2. februar kl. 18.00

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia