fbpx

Flott avslutningsfest for avgangselevene ved ST på Rjukan videregående

Radio Rjukan15. juni 20173min
img_5637_f68e

Den stilige gjengen feiret at 13 års skolegang er over, med middag, taler og en fotorunde.
Det er nemlig tradisjon at de elevene og foresatte som vil får tilbudet om å delta på den offisielle avslutningen for avgangselever på studiespesialiserende fag, og i år var det Rjukan Admini som var valgt til sted.
Og Admini var fylt til randen denne kvelden, der de først fikk servert en lekker 3-retters meny komponert litt spesielt for å tilfredsstille elevene.

Se bildet i stor versjon ved å klikke på det nede i galleriet nedenfor.

Noen har allerede fløyet for sommeren, men de fleste var samlet til hyggelig samvær og karakterutdeling, og selvfølgelig fotografering, etter 13 års skolegang på skoler i Tinn. Før taler fra lærere og rektor, var Randi Mossing invitert til å se noen bevingede ord for avgangselevene.

Det vanket mye godord fra lærerne om elevene, som ikke bare har hatte fine klassemiljøer og vært sammensveisa, vært en fin russegjeng og i tillegg har de har også oppnådd svært gode resultater.

Bakre rekke f.v.
Torjus Berg Kirkemoen, Knut Mogen Kristiansen, Lasse Liavik Lien, Anders Finnebråten Gjerald, Kristian Ingolfsland Almankås, Eskil Gresen Gaustad og Scott Hagen.
Fremste rekke f.v.
Mariell Bråthen Mogen, Jasmin Navarro Liwanag, Stine Mathisen, Lena Alice Selstad, Sarah-Mohammed Fager, kontaktlærer Tom Nilsen, Carina Helen Nordjorde, Kjerstin Tverberg Fossheim, Marlene Sommer Aasen, Vilde Zcimarzceck, Emma Rist Malkomsen, Amalie Froth Høybø, Birgit Haukås, Emma Christina Grind, Vilje dale, Ane Mossing, Martine Tverberg, Astri Chatura Øverdal, kontaktlærer Mikkel Lier, Nora Miland Nielsen, Helle Luraas Lilleland, Vilde Olsen, Sunniva Myhra, Terese Barnevik og Emma Bugge Mathisen.

Se bildet i stor versjon ved å klikke på det nede i galleriet nedenfor.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia