fbpx

Åpen SV-årsmøte med storfint besøk

Radio Rjukan26. januar 20163min
img_5371_ab55

Tinn SV har valgt å holde årsmøtet sitt åpent, slik at flest mulig kan få mulighet til å møte stortingsrepresentant Kirsti Bergstø, som representerer Finnmark på tinget, og er medlem av Stortingets Arbeis- og Sosialkomité.

– Alle er velkommen, sier Sanja Pasovic, som forteller at møtet holes åpent for alle, fordi de får storfint besøk.
– Bergstø sier selv:" Lokale innspill og debatt er jo veldig viktig å få med".


Det var nettopp et innlegg i RA som Bergstø har skrevet "Høyre må slutte å tukle med trygda til folk!" som inspirerte oss til å invitere henne, sier Pasovic.

– Hun kommer til å snakke om arbeid, velferd og likestilling og vil ta opp konsekvenser av den nye arbeidsmiljøloven. Dessuten, det er alltid greit å få en oppdatering om den aktuelle politiske situasjonen fra en stortingsrepresentant, sier Pasovic, og inviterer alle, og så politiske motstandere til SV-årsmøtet førstkommende torsdag 28.januar kl. 18:00 i bibliotekkjelleren.
 
Tinn SV kommer til å velge ny leder, der er det naturligvis bare medlemmer som har stemmerett.
Sanja Pasovic takker nei til gjenvalg etter syv år som leder, selv etter at hun har opplevd å være leder når SV for første gang i historien har kommet i posisjion i Tinn. Nå har hun nok med varaordførervervet, som hun gikk på etter valget.
Det bekymrer ikke Sanja, for rekrutteringen i partiet er god.
– Vi har så mye bra folk i partiet, at det er ingen problem å finne en god ny lokallagsleder, sier Pasovic tiol Radio Rjukan.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia