fbpx
Radio Rjukan18. september 20223min
sv-lista 2023

Tinn SV er ikke ferdig med nominasjonsprosessen, men har plassert de fire på toppen av lista, av de fem de håper komme inn i kommende periode etter kommunevalget 2023.

– Det har ikke vært vanskelig. Vi har så mange gode kandidater, og vi har valgt å presentere de fire toppkandidatene, og så holder vi åpent foreløpig hvem som blir nummer fem. det er fortsatt mulig for en ny kandidat å melde seg, og så får vi ha en prosess på resten av lista, sier Sanja Pasovic som leder nominasjonskomitéen. Hun og Stian Roxman la fram resultatet og bekrefter at de har fått ja fra de foreslåtte toppkandidatene.

– Resten av lista jobber vi med, og vi er veldig lydhøre overfor forslag og de som vurderer å melde seg inn i SV for å bli med på denne gode lista, sier Pasovic.

– Vi har Jenny Kvaran på fjerde, Trygve Lampe på tredje, Vicky Margetts på andre og Jørn Langeland som vår ordførerkandidat, sier Roxman. De fire er invitert til Torget for bilde, men Jenny er syk og måtte melde forfall, men de har med et bilde for at toppen skal være komplett.

– Det var et enkelt valg og vi har fått en god topp av lista. Jørn gjorde det godt i forrige periode, og både Vicky og Trygve har vært med lenge, så dette er et veldig godt team, mener Roxman.

– Vi har fornyet oss med Vicky, som nå kommer inn på en folkevalgtplass, hun sitter nå i samfunnsutvalget, så helt ny er hun ikke. Vi har fem kommunestyrerepresentanter nå, og det er vel lov å tenke at vi fortsatt blir fem i neste periode, hvis ikke bedre, sier Pasovic med et glimt i øyet.

– Og den femte plassen er ledig for en ivrig kandidat, og nå er det opp til både årsmøte og nominasjonsmøte å godkjenne vår innstilling, eller komme med andre innspill på kandidater.

– Vi har mange gode kandidater i SV. Vi har god politikk og bra folk, og av de som er medlemmer er 70 prosent i aldergruppa 30- 40. Det er de som bør være med å bestemme hva som skal skje her i Tinn, mener Pasovic.

– Vi er veldig fornøyd med toppen av lista, og vi i nominasjonskomitéen vet vi har en meget god liste også i år, avslutter hun.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia