fbpx

MC-ulykke i Gransherad

Radio Rjukan3. mai 20203min
politisperring_e090

Det var kl 13.21 at Sør-Øst politidistrikt fikk melding om en trafikkulykke i Gransheradveien i Gransherad.

Både politi og ambulanse rykket ut til stedet og den første meldingen var at en MC hadde kjørt ut av veien. Det viste seg at hendelsen skjedde i sørenden av Damvatn. 

Da nødetatene kom fram viste det seg at det hadde vært flere motorsyklister som hadde kjørt i følge, og en av dem hadde sklidd av veien. Det er ikke kjent hvordan dette skjedde. 

Motorsyklisten, en mann i 40-årene, ble kjørt til sykehus i ambulanse, men det er ikke kjent hvor hardt skadet han var, er siste melding fra politiet. 

Ulykken førte ikke til nevneverdige trafikale problemer. 

Ingen sammenheng forøvrig, men lørdag kveld kjørte en bil ut av veien og inn i en fjellvegg i Reshjemveien i Notodden. Det var kun en bil og en fører involvert i ulykken. 

En mann i 20-årene ble sjekket av ambulanse og førerkortet ble beslaglagt,men politiet understreker at det ikke er mistanke om rus/beruselse i denne saken. 

Og natt til søndag kjørte en bil ut av veien på E134 ved Meheia. Bilen skal ha rullet rundt, opplyser politiet. 

Den kvinnelige sjåføren skal ikke ha blitt alvorlig skadet og ble sjekket på legevakten. Bilen var ikke i kjørbar stand. 

Dessuten: søndag morgen kom denne noe merkelige meldingen inn: 06:15 Politiet har rykket ut til en bil som har kjørt av veien. Bilen står hensatt. Ingen i eller ved bilen. Ikke kjennemerker på bilen. Patruljen gjør diverse undersøkelser.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia