fbpx

En omkom i snøscooter-ulykke i Atrå

Radio Rjukan29. mars 20153min
politi-blaalys_946a

Politiet fikk melding om ulykken ved Høgli 8 kilometer fra Atrå sentrum i Tinn klokken 12.17. Den ble beskrevet som alvorlig, men politiet hadde til å begynne med få opplysninger om hva som var skjedd. Alle nødetatene rykket ut til stedet.

AMK fikk melding fra en mann som fant personen som er omkommet. Vedkommende som fant skuteren og den omkomne personen vet ikke noe om når ulykken kan ha skjedd, men det var ingen andre personer involvert i ulykken.

Personen skal ha kjørt utfor en skrent. Politiet vet ikke når ulykken skjedde, og ville e tid ikke si noe om identiteten til den omkomne da de pårørende ikke er varslet. En lege var på stedet og gjorde undersøkelser. 

Mannen er altså fra nedre del av Buskerud, og er 71 år gammel. Han er hytteeier i området.
Mannen kjørte i en snøskutertrasé, men kom ut av traséen og havnet utenfor en bratt skrent. Den forbipasserende oppdaget sporet som gikk ut av traséen, og oppdaget dermed ulykken. Det lå nysnø i skutersporet, noe som tyder på at ulykken hadde inntruffet  på lørdag.

Området hvor ulykken skjedde er bratt og ulendt, omlag 600 meter opp fra hovedveien, og det er uklart om den forulykkede var godt kjent i området.
Snøskuteren er hentet inn og vil bli gjdenstand for en teknisk undersøkelse. Samtidig er mannen rutinemessig sendt til obduksjon.

Mannen var alene på hytta da ulykken skjedde, og var ikke meldt savnet. De pårørende ble søndag ettermiddag varslet om ulykken, og da gikk man ut med at det var en mann fra Buskerud.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia