fbpx

Vil kartlegge din bedrifts muligheter

Radio Rjukan2. januar 20166min
wenche-hvattum_a33b

– Ønsker du vekst og utvikling? Vi starter det nye året med å invitere deg inn i en kostnadsfri kartlegging av hvilke muligheter din bedrift kan ha, sier Wenche Hvattum. 
Onsdag 6. januar inviterer hun til en halvannen times uforpliktende presentasjon av utviklingsprogrammet SMB-utvikling på et møte på Rjukan Næringsutvikling (RNU) klokka 18.
 
""– Omstillingsprosjektet skal gi ekstra kraft til næringsutvikling i Tinn og bidra til å styrke eksisterende næringsliv. Vi inviterer derfor et utvalg av bedriftene som vi mener har vilje og muligheter til vekst til å delta i utviklingsprogrammet SMB utvikling, sier Hvattum til Radio Rjukan.

Her er plan for hele utviklingsprogrammet. (PDF)
 
SMB-utvikling skal skape vekst i små- og mellomstore bedrifter og har vært gjennomført i de fleste omstillingskommuner. Verktøyet hjelper lokale bedrifter å utvikle og realisere nye og eksisterende forretningsmuligheter. Programmet leveres som en rådgivningstjeneste og har som mål å utarbeide prosjektplaner for utviklingsprosjekter i bedriftene.""

Omstillingsprosjektet i Tinn sparker i gang det nye året med å tilby gratis hjelp til bedrifter som vil satse på vekst og utvikling. 20 bedrifter fra Tinn vil bli plukket ut til å delta i et utviklingsprogram for bedrifter som har potensiale til å vokse.
 
Omstillingsprosjektet skal gi ekstra kraft til næringsutvikling i Tinn.
– Flere arbeidsplasser, bedre lønnsomhet og bedre evne til å takle de utfordringene framtida vil by på, er målsettingene vi jobber med, sier Wenche Hvattum.
 
– Det er lettere å skape nye arbeidsplasser i eksisterende bedrifter enn å bygge noe helt nytt. Og vi har mange gode bedrifter i kommunen. Nå ønsker vi å gi dem litt ekstra hjelp til å finne de områdene der de kan vokse. Det kan være nye produkter, nytt marked, forbedret produksjon, ny kunnskap. Vi får god hjelp fra Innovasjon Norge som har erfarne rådgivere som vil jobbe enkeltvis med bedriftene for å avklare hva man bør satse på, mener Hvattum.
 
""Den første kartleggingsrunden er uten kostnader for bedriftene.
–  De må stille til en samtale i bedriftene, der vi går gjennom dagens situasjon og ser på muligheter og utfordringer. Kanskje har bedriften allerede et prosjekt liggende i skuffen, eller tanker om noe de bør jobbe med. Da er dette en fin måte å komme i gang på. Mange av bedriftene i regionen dem har etterlyst interesse fra kommune og næringsapparatet og har følt seg oversett i jakten på nye bedrifter. Derfor har vi valgt nettopp dem som vårt første tiltak, sier Hvattum, som fortalte om prosjektet på Rjukankonferansen på Gaustablikk i november, undet presentasjonen av RNU (bildet).

– I første omgang tilbyr vi din bedrift til en kostnadsfri forstudie. Programmet vil bli nærmere presentert på et møte her på RNU onsdag 6. januar kl 18.00 til 19.30. Meld deg på allerede i dag så er du sikret plass. Ta gjerne kontakt på telefon eller mail om du har spørsmål eller vil melde deg som interessert.

Her er plan for hele utviklingsprogrammet. (PDF)

""

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia