fbpx

Vertskapet på Rjukan Admini Hotel har sagt opp

Radio Rjukan21. juni 20173min
kinokaffen2017-2_d30c

Bildet viser Morten Leite klar til å motta nytt selskap på Rjukan Admini Hotel. Leite og Kenneth Kvam har fått svært gode tilbakemeldinger fra publikum i sin rolle som vertskap på Rjukans nye eksotiske hotell Rjukan Admini.
Nå bekrefter de at de har sagt opp sine jobber som vertskap, men ønsker ikke å kommentere det noe spesielt utover  at de har sagt opp, med unntak av at de ønsker å fortsatt bli på Rjukan, og at de jobber på Admini ut oppsigelsestiden.

Radio Rjukan har ikke klart å få tak i hotelldirektør Ane Johnsen ved Gaustablikk Høyfjellshotell for en kommentar før vi går over på sommersendinger.
Det er Gaustablikk Høyfjellshotell som har påtatt seg et daglig driftsansvar av Rjukan Admini Hotell i en samarbeidsavtale med Adminis eier Glenn Edvardsen.

Rjukan Admini Hotell har på kort tid fått et svært godt ry i lokalsamfunnet for å ta godt imot gjestene, og for mat og tilstelninger av høy kvalitet.

I mai ble det også klart at Rjukan Admini Hotel har overtatt driftsansvaret for den tradisjonsrike Kinokaféen.
 

Fakta: Rjukan Admini

Rjukan Admini Hotel AS overtok driften av Hydro Rjukans Admini, og ble medlem av De Historiske Hoteller og Spisesteder i april 2016.
Seldskapet er deleid av Gaustablikk Høyfjellshotell og Glenn Edvardsen.
Hotellet har 15 rom og suiter, med spise og oppholdsstuer, samt møtefasiliteter.
 

Linker:
Rjukan Adminis nettside 
Rjukan Admini på facebook
Nettside/Blogg Exotic Hotels in Norway 
Adminis nettside på Exotic Hotels in Norway 

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia