fbpx

Scene Rallar’n blir Rallarhuset

Radio Rjukan2. september 20163min
scene-rallarn_43c0

Med en egen kilevink fra Rallar'n ble nyheten om at Scene Rallar'n er solgt fra revy-kvintetten til seksmannsgjengen som vil gjøre noe mer, og samtidig samarbeide med revygruppa Rallar'n.

– Det var vel en grei måte å gøre det offisielt på, sier Trond Jore til Radio Rjukan.

I noen dager har de nye eierne forberedt at Rallar'n skulle igang med en ny revy.

– Vi har laga et konsept som skal være et alternativ til det etablerte, og har planer om å fylle bygget med flere arrangementer. Tabnken er 12-15 arrangementer, og bidra til utelivet, og skape overskuddsuteliv.
– Idéen har vel vært i hodet mitt i flere år. Jeg og Tom har drevet et sted tidligere, og etter det har vi snakket om å finne på noe nytt, så det er skaperglede og vilje, som ligger bak, og jeg har vært på Rallar'n et par ganger, og når jeg nå presenterte det for dem, så synes de det var greit med å bare stå på scenen å gjøre sitt.

– Vi har fått mye kommentarer rundt hvem vi er, og at vi jobber sammen, men det er jo bare morro, sier Jore, som henviser til gamle vitser om etternavn og ikke minst fordi gjengen nærmest er en tverrpolitisk forbrødring, sier Jore, som tror at revygruppa vil ramle tilbake til solfesten neste år.

Huset blir døpt om til Rallarhuset, og selskapet bak heter Rallarhuset AS.
– Vi har en intensjon sammen med Rallar'n om å flyte litt på dem framover, og Rallar'n skal fortsatt leve i veggene her, og i tillegg blir det endel spennende arrangementer framover, sier Jore til Radio Rjukan.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia