fbpx

RNU inviterer til nyttig frokost

Radio Rjukan24. september 20163min
rnu-moete_64c5

""– Velkommen til høstens første frokostmøte hos Rjukan Næringsutvikling onsdag 5. oktober. Vi tilbyt kaffe og frokost koblet med interessante møter, sier Wattum til Radio Rjukan, og understreker at det ikke bare er bedriftsledere som er velkomne.
– Alle interesserte er velkomne, og vi har mye spennende på programmet disse to små timene, sier Wattum.

På agendaen står "Nasjonal kolleksjon – slik kan vi presentere og utvikle Rjukan".
– Det er en spennende presentasjon og oppsummering av sommersesongen fra Karin Rø, VisitRjukan, og det hun har satt seg fore å drive med videre, sier Wattum.

I tillegg skal Assistco presentere seg "Assistco – mer enn isposer og fotballsko". Sigmund Maardalen skal presenterer bedriften som mange som driver med idrett i Tinn har kjennskap til allerede.

"""Hørt om Pecha Kucha?" Her vil prosjektleder Ida Notvik gir oss innblikk i denne formen for presentasjon, for telle rWattum, som også sier at det blir litt om lån og utviklingsmidler fra Innovasjon Norges Telemarksavdeling. 

– Vi deler matnyttig informasjon, gleder og utfordringer, og etter møtet kan du avtale tid for en prat med Innovasjon Norge, sier Wattum.

Fakta om RNU – Rjukan Næringsutvikling:
RNU er Tinn kommunes næringsutviklingsselskap.
RNU har hovedfokus er på lokal verdiskapning, trygging og etablering av arbeidsplasser gjennom utvikling av eksisterende virksomheter og tilrettelegging for nye virksomheter.
Selskapet skal arbeide innenfor rammen av godkjente næringsplaner og handlingsplaner i kommunen. Selskapet skal samarbeide med det offentlige virkemiddelapparatet samt lokale, regionale og sentrale myndigheter.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia