fbpx

Rjukan skal gjøre det umulige mulig

Radio Rjukan12. juni 20163min
vemorkgraving161215f_bffc

Vi lar de arkeologiske utgravningene av Vemork-fabrikken stå som symbolillustrasjon på å gjøre det ululige mulig.
Det er kommunikasjonsselskapet Gambit som har fått i oppdrag fra NORAD å få laget en tung kampanje som skal fronte ""NORADs utvilklingsarbeid, og som altså har valgt Rjukan, fordi det er stedet i Norge som er det beste eksemelet på et sted der man faktisk gjør det umulige mulig ved å gjennomføre det.

– Jeg ble kontaktet av kristian Nordheim som håpet at vi i Tinn sa ja til utfordringen i prosjektet, som innebærer å samle en stor gruppe mennesker til en idéhenting i slutten av juni, og som så skal velge et "umulig prosjekt" for så å gjennomføre det, sier Birkeland.
– Det er naturlig å si ja til det, så da er vi igang, sier Birkeland, som vil ha bred oppslutning fra innbyggere i tInn på prosjektet, og håper å få samlet så mange som mulig til en kreativ idéhenting like før "fellesferien".

Det er Gambit som skal drive den spennende prosessen framover, og det er snakk om flere etapper med filming underveis, og det hele begynner 29. juni, da vi inviterer til stor dugnad for å finne idéen som skal gjenmomføres. Når idéen så er gjennomført, skal filmopptakene settes sammen til en tung reklamekampanje for NORADs utviklingsarbeid, med temaset å "gjøre det umulige mulig".

Det er onsdag 29. juni klokka 16 til 19 at det innkalles til idéhenting og workshop der alle er velkomne for å sette igang prosjektet, og der idéen skal velges. 
– Sett av tida og bli med, oppfordrer ordfører Bjørn Sverre Sæberg Birkeland.

Linker:
NORAD – Dirtektoratet for utviklingssamarbeid
Gambit
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia