fbpx

Ombyggingssalg i en av Rjukans eldste forretninger

Radio Rjukan8. mars 20173min
img_6891_42c9

""Forretningen som definerer starten på sentrum i verdenarvbyen Rjukan, Løitegaard-gåraden som huser skobutikk og parfymeri står foran stor ombygging.

Derfor annonseres det stort med "stort ombyggingssalg" i forretningens vinduer.

– Ja, nå selger vi store deler av beholdingen til 70 og 50 prosent rabatt, så nå er det verdt å ta turen. Vi må redusere beholdningen før vi stenger en kort tid før ombygging, sier daglig leder Merethe Løitegaard.

Butikken er full av kunder, og det er bare så vidt at hun har tid til å snakke med oss, og konkret hva som skal gjøres får vi ikke ordentlig med oss.
– Det er på tide med en skikkelig oppdatering, og jeg ser veldig fram til det, sier Løitegaard, og er unektelig stolt at de tradisjonsrike butikklokalene i starten på byen.
– De fleste Rjukanfolk er flinke til å bruke butikkene, men det er mange som burde være flinkere. Det er utrolig viktig for byen å ha et godt butikkutvalg, mener Løitegaard, som utfordrer hver og én til å tenke på det å handle lokalt.
– Om dui bare handler én gang i året, så er det viktig, og vi merker at turistene og hyttefolket er en svært viktig kundegruppe i tillegg.
Og da er det viktig å ha en innbydende butikk, sier Løitegaard som gjerne ser at Radio Rjukan tar for seg litt av historien til den stolte butikken mens det bygges om.

– Det skal vi jammen gjøre, responderer Radio Rjukan, og overlater Merethe Løitegaard tilbake til kundene som akkurat nå er over alt mellom hyllene i butikken.

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia