fbpx

Klart for høstmesse på Gaustablikk

Radio Rjukan2. oktober 20154min
hoestmesse-gaustablikk2014-visitrjukan_a947

Høstmessa på Gaustablikk er iferd med å bli en tradisjon.
– Høstmessens formål er å g
i lokalt næringsliv mulighet til å vise seg fram for eiere av fritidsboliger, gjester på overnattingssteder, tilreisende, samt potensielle kjøpere av fritidsboliger i Gaustatoppenområdet og andre steder i kommunen, sier reiselivssjef Karin Rø fra arrangøren visitRjukan. Gaustablikk Høyfjellshotell er medarrangør.

Butikkene og bedriftene holder stands som er på ca 10 kvm, og skisenteret holder kaffebaren åpen. I år vil det også bli mer matservering enn det har vært tidligere.
i år kan du møte Han & Henne, Team Klipp, Blomsterbutikken, Frisør Benny Ofstad, Møbelringen, Hårgalleriet, TET, Gullsmed Sando, Haugen Treindustri, Monter, CF Bygg, Ørnes Sameie, Røde Kors etc. 

– Torgkjerringene er også klare med sine boder utendørs. Ellers blir det aktiviteter for barn både ute og inne. Det er også muligheter for å få kjøpt heiskort, opplyser Rø.

– Hensikten er å skape fruktbar dialog med hyttefolket, og skape aktivitet i området, sier Karin Rø, som likevel inviterer både hyttefolk og fastboende til å komme.

Man har spredd nyhetsbrev, noe som blant annet distribueres via hytteforeningenes mailinglister, og gjennom pressemeldinger , slik at vi også når potensielle hyttekjøpere, samt i år også annonsering på Facebook-annonsering.
I tillegg er det sprtedd fra butikkene til deres kontakter. 

Rosinen i pølsa er "Mulighetenes møte" mellom næringsdrivende og hyttefolket. Det skjer klokka 15, og har vært svært fruktbart tidligere.

Om messa på visitRjukan
Messas facebookarrangement

Program:
Kl 11-15 Hyttemesse og aktiviteter
Kl 15-17 Mulighetenes møte: utbyggere, aktører, kommune og hytteforeninger oppdaterer
hverandre.

Foto: VisitRjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia