fbpx

Inviterer til kvinnekonferanse

Radio Rjukan28. oktober 20156min
kvinnelyst_8fa4

De er mange som har gått sammen om konferansen Kvinnelyst. Og de er sammen i det som heter Kvinnenettverkene Nettverks-kreditt Telemark.
Møy – kvinnebedrifter har sammen med Telemark Bondelag, bygdekvinnelaget, Telemark landbrukselskap og Dyrsku’n har alle gått i samarbeiod om denne store kvinnekonferanse på Notodden.

– Men er dette bare for kvinner?
– Ja, det er det. Konferansen ønsker å nå kvinner i Øvre Telemark, og da også flest mulig i Tinn, sier styreleder i Nettverkskreditt Telemark, Kari Anne Valsø, har jobbet med å få realisert denne konferansen.
og på konferansen folder er det bare en mannlig taler – TAs populære redaktør Ove Mellingen.

""Nettverkskreditt Telemark har jobba i mer enn to år for å få til en næringsrettet kvinnesatsing i Telemark. Rett før sommerferien innvilget Telemark fylkeskommune deres søknad og man kunne sette i gang med  de store planene.

– Det er et spennende og allsidig program som presenteres,med mange interessant foredragsholdere, og bvi håper å inspirere kvinner i alle aldre i øvre Telemark, reklamerer Valsø.
– Målet er å løfte fram representanter fra de flotte Telemarkskvinnene våre, som har hatt tro på sine drømmer og gjort noe med dem. Konferansen skal være til inspirasjon og glede for alle kvinner i alle aldre og uansett bakgrunn, og jeg jåper at flest mulig frta TYinn setter av dagen og kommer.
Dette er selvfølgelig svært aktuelt for kvinner fra Tinn, og er åpen for alle kvinner, ikke bare for de som føler de går rundt med en gründer i magen.

De kjente bluesdamene Rita Engerdal og Margit Bakken, skal være konferansier og lede konferansen.
Blsant de som står på prtoghrammet, foruten Mellingen er Benja Stig Fagerland fra danmark, som er blant de mest populære inspiratorene i Europa.
– I tillegg blir det underholding, god mat og god drikke, sier Kari Anne Valsø, som håper på stor deltagelse fra Tinn.

Kvinnekonferanse for alle kvinner som ønsker et avbrekk og noe å bli inspirert av.
 
– Denne lørdags formiddagen skal vi bare NYTE og ikke YTE. Vi skal la oss underholde av Damer fra hele Telemark, og vi skal få påfyll og bli motivert til å tenke at det nytter å gjøre noe med drømmene våre, sier Kari Anne Valsø.
 Vi vil få god mat og drikke og rett etter konferansen så er det konsert med Sudan Dudan også i storstua til Notodden Bok og Blushuset, sier Valsø, som forteller at flere fra Tinn deltar.
– Men her er det muligheter til å bli kjent med nye.
 For de som ønsker en helaften, så har vi fått hyggelige konferansepriser på Brattrein Hotell med middag og godt tilbehør, forteller Valsø.

Konferanseinfo:
Kvinnelyst – fra drøm til virkelighet
Lørdag den 14. november kl. 09.30 – ca. 15 på Bok og Blueshuset på Notodden.
Påmelding: 
www.deltaker.no/kvinnekonferansetelemark
Arrangementets facebookside

 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia