fbpx

Har du en sommerjobb til sommerjobbmessa 6. mars?

Radio Rjukan15. februar 20173min
sommerjobb_bade

SOMMERJOBBMESSE I TINN MANDAG 6.MARS KL. 13.00 – 16.00
 
Rjukan Næringsutvikling og NAV Tinn har gått sammen om å arrangere en sommerjobbmesse i Rjukan Næringsutviklings nye lokaler i Skriugata på Rjukan mandag 6. mars i tida fra klokka 13 til 16.
– Selve messa blir holdt i Kinarestauranten i 1. etasje. Der tilrettelegger vi for speed-intervjuer á 15 min. mellom arbeidsgivere og ungdom som søker sommerjobb, sier Brit Houge i NAV Tinn.

– Ungdommer som ønsker det, møter opp med en oppdatert CV, og blir tildelt intervjutid med den eller de arbeidsgiverne de ønsker, sier Houge, som nå ber interesserte bedrifter om å melde fra om jobber.
 
– vi spør om dette er interessant for din virksomhet, og virksomheten ønsker å stille på denne sommerjobbmessa, eventuelt hva du vil trenge sommerhjelp til, stillingsbeskrivelse og antall stillinger på sommeren.
Det er også viktig å vite hvilke krav som stilles til den sommerjobbende, sier Brit Houge, og ber dem sende det til Kine Aarnes på mailadressa kine.aarnes@nav.no.
 
– Vi vil opprette sommerjobbmessen som et arrangement på Facebook, legge ut all relevant informasjon der og undersøke interessen blant ungdom.  
Søknader og saksbehandling blir en sak mellom den enkelte ungdom og arbeidsgiveren. Det vi tilbyr er å skape møteplassen, tilrettelegge arrangementet, og holde orden på speedintervjuene.
Dette blir et kaféarrangement, og vi ønsker en hyggelig ramme for de som er tilstede. Kinarestauranten vil ordne med noe lett bevertning, forteller Houge.
 
– Tinn kommune og Rjukan videregående skole er positive til tiltaket, forteller GHouge og legger til at arrangørene av sommerjobb-messa håper alle bedrifter og virksomheter som trenger sommerhjelp benytter seg av tilbudet.
 
Arrangører er Rjukan Næringsutvikling v/ Ida Notvik og Wenche Hvattum, og NAV Tinn ved Kine Aarnes, Gladys Volland og Brit Houge.
 
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia