fbpx

Green Mountain topp-sertifisert

Radio Rjukan5. mai 20163min
green-mountain-svadde1_dfd6

Dermed er begge Green Mountains datasentre sertifisert fra Uptime Institute. Da datasenteret i Rogaland (DC1 – Rogaland) ble sertifisert for Tier III fra Uptime Institute i april 2015, visste man at det ikke ville være lenge før man ønsker samme sertifiseringen på Rjukan. Nå har også Green Mountains andre datasenter, DC2-Telemark på Rjukan oppnådd nivå tre-sertifiseringen, melder Computerworld.

Sertifiseringen er basert på beste praksis og standarder utviklet av Uptime Institute, og er anerkjent av datasenteraktører som bransjestandard. Systemet og metodikken gir detaljert beskrivelse av hvordan kritisk infrastruktur for datasentre må bygges for å være fullt vedlikeholdbart under full drift, og at anleggene skal tåle tekniske eller menneskelige feil uten å forårsake driftsavbrudd. Det er høye krav, og mye arbeid når datasenteret skal sertifiseres.

– Vi startet sertifiseringsprosessen av DC2-Telemark umiddelbart etter at vi oppnådde Tier III sertifiseringen på vårt DC1-Stavanger-anlegg i april 2015, sier driftsdirektør Tor Kristian Gyland i Green Mountain.

DC2 gikk i drift i mail 2014, og skal ha vært i problemfri drift siden åpningen. Administrerende direktør i Green Mountain, Knut Molaug er svært stolt av driftsteamet ved DC2, som han sier "rett og slett har gjort en imponerende jobb". Sertifiseringen dokumenterer Green Mountains "bunnsolide datasentre", som det heter fra selskapet.

– I Green Mountain leverer vi det vi lover, og vi har uavhengige dokumentasjon som bekrefter dette, sier Molaug i en melding.

– Vi opererer de første Tier III sertifiserte co-location datasentrene i Skandinavia, og vi opplever at kundene våre ser dette som særdeles viktig og etterspør dette kvalitetsstempelet, avslutter han.

Hele saken hos Computerworld

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia