fbpx

Gausta Skisenter stenger

Radio Rjukan13. mars 20204min
gaustablikkhh_d1b1

Gausta stenger sine virksomheter med umiddelbar virkning. Beslutningen er basert på direktiv fra Tinn kommune og tas med hensyn til coronaviruset i sammenheng med å minimere smittespredning. 

Stengingen inkluderer alpinanlegget/Gaustabanen, kommersiell overnatting, servering og servicefasiliteter. 

Vi følger anbefalingene fra FHI og har de siste dagene hatt en tett dialog med kommunen. Situasjonen har endret seg fort og etter direktiv fra Tinn kommune har vi i dag gjennomført disse tiltakene. 

Stengingen gjelder f.o.m. fredag 13. mars og 14 dager frem i tid. 

 


For deg som allerede er på Gausta

Vi ber deg som gjest på Gausta avslutte ditt besøk i løpet av fredag 13. mars og sjekke ut i nærmeste resepsjon.  

For deg som har booket en reise til Gausta

Pga stengingen av Gausta Skisenter kommer alle reiser i nær tid til å bli utsatt. Vi kommer til å kontakte samtlige gjester som berøres så snart vi har mulighet, men ber om forståelse for at det akkurat nå er høy belastning i gjeldende funksjoner og at det derfor kan ta litt tid. 

Legg merke til at det ikke er besluttet hva som vil skje etter at det har gått 14 dager. Organisasjonene på Gausta overvåker situasjonen nøye og har tett dialog med kommunen. Tinn kommune vil gå ut med mer informasjon så snart som mulig.   

Eventuell etterbetaling og ombooking

Vi kan per nå ikke gi noen informasjon om avbestilling, ombooking og eventuell etterbetaling. Vi jobber så fort vi kan for å oppdatere informasjonen til deg som gjest og vi kommer til å kontakte alle som er berørt. 

Kontakt

Vi ber om at gjester ikke tar kontakt med oss på telefon akkurat nå, da vi jobber med å få full oversikt over situasjonen. Alle spørsmål henvises til e-post: hello@gausta.com eller til den e-postadressen som er koblet til den aktuelle virksomheten du vil komme i kontakt med. 

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia