fbpx

Fristen for drømmejobben utvidet

Radio Rjukan3. august 20164min
storegut-foto-rjbanen_37ba

Vil du ha en av drømmejobbene i reiselivs-Norge? Stillingen som reiselivssjef i Verdensarvbyen Rjukan og reiselivskommunen Tinn er om kort tid ledig.
""Karin Rø har sagt opp stillingen som reiselivsjef etter åtte år i jobben. Hun hadde en liten pause som driver av Café Nye tider, før hun gjøv løs på jobben igjen.
I årene hun har vært reiselivssjef har det virkelig blitt fart i sakene med en rekke nye tilbud, og ikke minst har Tinn markert seg som Telemarks viktigste helårsreisemål for turister, og reiselivsproduktet har vært i en rivende utvikling.

Vi håper å komme tilbake med et lengre intervju med Tinns avtroppende reiselivssjef

Stillingsutlysningen:

Til å videreutvikle reiselivssatsingen, samt ivareta vertskapsfunksjonen for Tinn kommune søker vi reiselivssjef/daglig leder til følgende hovedoppgaver:

·        Bidra til fortsatt positiv utvikling av reiselivet i Tinn

·        Daglig drift av selskapet, inkl. budsjett-, resultat- og personalansvar

·        Strategisk utvikling av selskapet

·        Representere selskapet og reiselivet i ulike fora og i media

·        Dialog med reiselivsaktører, lokalt næringsliv, offentlig aktører og regionale samarbeidspartnere

Er du en engasjert person og liker et stort spenn i arbeidsoppgaver, har gjennomføringskraft, økonomisk forståelse, stor arbeidskapasitet og gode samarbeidsevner, samt er løsningsorientert, strukturert og målrettet?

Har du i tillegg høyere utdanning og/eller praksis fra reiseliv, markedsføring/salg, er flink til å bygge nettverk og har en motiverende og positiv innstilling – da er du den rette for denne stillingen.
Betingelser etter avtale. Søknadsfrist snarest og innen 21. august.

Vil du vite mer, ta kontakt med vår styreleder Knut Erik Jacobsen på tlf. 90775499  eller e-post: post@rjukan-hytteby eller daglig leder Karin Rø på tlf. 92238872 eller e-post: karin@visitrjukan.com
Skriftlig søknad med CV sendes visitRjukan AS, Torget 2, 3660 Rjukan eller e-post: karin@visitrjukan.com

Om arbeidsgiveren
visitRjukan AS er destinasjonsselskapet for reiselivet i Tinn kommune. Reiselivet i kommunen er i sterk utvikling, og målsettingen er å bli Norges mest spennende helårige reisemål. Dette utvikles med basis i Gaustatoppen og Gaustabanen, Hardangervidda og vår rike bygde kultur, samt Rjukans unike krigs- og industrihistorie. I 2015 ble Rjukan-Notodden Industriarv innskrevet på UNESCOs verdensarvliste. Destinasjonsselskapet er en viktig aktør gjennom salg, markedsføring og utvikling av destinasjonen, samt gjennom ivaretakelse av Tinn kommunes vertskapsrolle.

Link til stillingsutlysningen

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia