fbpx

Dro i gang tidenes Gaustatoppen-sesong

Radio Rjukan6. juli 20173min
gaustatoppen-aksjon-1_9335

CREW Gaustatoppen samlet seg mandag 26. juni kveld for å sparke i gang sesongen i fellesskap. Over 40 ansatte fra aktører knyttet til området møttes for å presentere sin bedrift og bli oppdatert på siste nytt fra de andre. 

""Samlingen ble arrangert av prosjektet Innfallsport Gaustatoppen og ledet av prosjektleder Håvard Lurås. Det var en engasjert gjeng som lyttet oppmerksom til de ulikes innlegg. 

Tre dager inn i sesongen hadde man allerede konkrete erfaringer med behov for avstemming.

Forslag til hvordan man kunne gjøre opplevelsen for turisten enda bedre ble diskutert og besluttet. Tydelig kommunikasjon for å unngå misforståelser, smile og alltid være behjelpelig, samt holde det rent og ryddig var viktige elementer som alle var enige om å ha fokus på. 

– Vi skal aldri si nei, men alltid hjelpe gjesten videre med et spørsmål, sa Ingrid Fagerberg.
– Mange av dere vil være den første og kanskje eneste personen fra destinasjonen turisten møter ved sitt besøk til Gaustatoppen, og da er dette møtet viktig for gjestens opplevelse av stedet, sa Rjukans reiselivssjef, som skrøt av den gode stemningen hun opplevde blant de fremmøtte. 

Den drøye to-timers seansen endte opp med en positiv og motivert gjeng som i fellesskap skal gjøre Gaustatoppen-opplevelsen best mulig for gjesten sesongen 2017.   

Om prosjektet:
”Innfallsport Gaustatoppen” er et fellesgodeprosjekt mellom Telemark Fylkeskommune, Tinn kommune og Hjartdal kommune, som skal resultere i en bedre infrastruktur og sikkerhet for brukere. Prosjektet skal gi besøkende gode opplevelser og bidra til at næringsaktørene i Gaustatoppen-området, randsonene og regionen får et bedre grunnlag for næringsutvikling.  

Fotos: Karin Rø

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia