fbpx

DNV GL valgte Green Mountain

Radio Rjukan30. mars 20164min
green-mountain-dnv-gl-2016_2de4

Direktør Øystein Eide i DNV GL sier i en pressemelding at dokumenterbar kvalitet var avgjørende for valget.
DNV GL er det fusjonerte selskapet Det Norske Veritas og det tyske 
Germanischer Lloyd, som fortsatt er deleid av Stiftelsen Det Norsk Veritas. DNV er kjent for sine kvalitetssystemer, og er således en svært viktig kunde å hanle inn.

– Green Mountain er den eneste norske og nordiske datasenterleverandøren som er sertifisert på Tier III-nivå av Uptime Institute og har i tillegg alle de relevante ISO-sertifiseringene. Vi ser frem til et langvarig samarbeid med Green Mountain, sier Eide.
Tier III er det høyeste nivået for datasikkerhets-sertifisering som hittil eksisterer.

""Tjenestene Green Mountain skal levere skal være i full drift allerede før utgangen av første halvår i år.
Det er datasenteret DC2-Telemark på Rjukan som vil stå for leveransen, og avtalen inngår i DNV GLs planer for katastrofegjenoppretting.

– Vi er veldig glade for at en kvalitetsbevisst kunde som DNV GL velger oss. Det at DNV GL nå velger å sette ut deler av sin datasenterdrift til Green Mountain sender et sterkt signal til andre potensielle kunder. DNV GL er kjent for høy kvalitet og stiller naturlig nok høye krav til sine samarbeidspartnere, sier Petter M. Tømmeraas, salgssjef i Green Mountain.

DNV GL har virksomhet i mer enn 100 land og totalt mer enn 15.000 ansatte.
DNV GL Group AS er et norsk-tysk klassifikasjonsselskap stiftet 12. september 2013 gjennom en fusjon mellom Det Norske Veritas og Germanischer Lloyd. Selskapet eies av Stiftelsen Det Norske Veritas og Mayfair Vermögensverwaltungs SE. (Kilde: Wikipedia.)

Linker:
DNV GLs nettside
Green Mountain Data Centres nettside
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia