fbpx

Café Nye Tider gir plass for kinarestaurant

Radio Rjukan3. mai 20173min
img_0538_50ac

Lokalene er på kort tid ryddet, og utstyret er solgt til Sandviken Camping i Austbygde.
Tracy Murpy, som har drevet kaféen i fem år etter at hun overtok etter Karin Rø, ​gir seg med kafédrift, og overlater lokalene til den nye eieren Dong fang Kinarestaurant.

– De nye eierne vil drive kinarestaurant i lokalene, og jeg ønsker dem lykke til med det, sier Murphy, som ønsker å takke kundene, spesielt de mange faste gjennom årene, og så har hun selv fått endel takk fra kundene nå når hun gir seg.
Lørdag strømmet naboer og kunder til med klemmer, avskjedsgaver og blomster.

Café Nye Tider ble startet av da avtroppende reiselivssjef Karin Rø som startet opp i lokalene høsten 2010, før hun gikk tilbake i reiselivwet. Da overtok Tracy Murphy før sommersesongen 2012. 

Tracy hilser sine kunder på facebook:
"- Så er det gjort. Alt er tatt ut og gått til en nytt hjem på Sandviken camping. Jentene mine fra de siste 5 år har kommet tilbake og hjulpet med alt. Jeg har mange fine minner fra alle dem. Det har vært sorgmodig men fint samtidige Mange god latter har jeg hatt med gjengen min og jeg vil ikke ha vært foruten den for alle verden. I dag snakket vi sammen og jeg fortalt dem det har aldri vært lokalene som er Cafe Nye Tider det er oss som har vært det. Vi kommer alltid til å være det. 
So med dette vil jeg bare takke alle våre gjester gjennom de siste fem og halvt år. Til alle som har vært gjennom dørene våres og alle som har vært utrolig hyggelig de siste dagene med fine tilbakemeldinger og til og med blomster og andre nydelig oppmerksomheter. Tusen takk Bent Frode for så fin en dikt. Det ikke mange lik deg heller. 
Det er ikke farvel bare på gjensyn.

Hilsen Tracy og all jentene fra cafeen."

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia