fbpx

Audun Mogen næringssjef i Fylkeskommunen

Radio Rjukan20. april 20152min

Audun Mogen har de siste årene vært daglifgl eder av Rjukan Næringsutvikling og næringssjef i Tinn kommune, og har tidligere vært leder i både Telenor og Bravida.
Mogen har vært sentral i arbeidet med å få datalagring og fiskeoppdrettsanlegg til Rjukan, i tillegg til en rekke andre viktige næringssaker de senere årene.

– Jeg gleder meg til å jobbe med entusiastiske og kunnskapsrike kolleger i Telemark fylkeskommune, og være med å legge til rette og stimulere til regionalt samarbeid og verdiskapning i Telemark. Min erfaring fra arbeidet med næringsutvikling fra lokalt nivå er at det er nødvendig med et regionalt ressurs- og kunnskapsbasert samarbeid på tvers av kommunegrenser og regiongrenser for å lykkes med å ta ut det lokale og stedegne potensialet, sier Mogen i en melding på fylkeskommunens nettsider.

Utviklingssjef Thor Kamfjord tror ansettelsen av Mogen vil trappe opp innsatsen for å få flere arbeidsplasser i Telemark.

– Vi har hatt mange kvalifiserte og dyktige kandidater til stillingen som næringssjef, og gleder oss over den sterke interessen for å bidra til å skape vekst i Telemark. Stillingen tydeliggjør våre prioriteringer om å øke innsatsen for å skape flere fremtidsrettede, attraktive arbeidsplasser i Telemark, sier han i meldingen.

Hele saken på Telemark Fylkeskommunes nettsider

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia