fbpx

Unni Boksasp med julesingle før tre lokale konserter

Radio Rjukan24. november 20163min
unni-boksasp-ensemble-1_foto-cathrine-dokken_5fb0

""Unni Boksasp har sluppet en dobbelt julesingle i forbindelse med sin juleturné, der hun søndag stopper for konsert i sin hjemkommune Tinn, når hun tropper opp med sitt band i Atrå kirke.

Før i tida kom jo alle singler med en for- og bakside, og dette har altså Boksasp tatt med seg til cd-formatet.

Singlene heter Julgjæta og Juleverset, og setter tonen for konserten, som altså er en del av en turné, der hun bandet også drar innom Hjatdal, Vinje og Notodden.

Boksasp, som bor på Miland, hadde en fantastsik konsert i Verdensteatret ifjor, og det forventes ikke mindre denne gang fra den karismatiske, og mange ganger prisvinnede og nyskapende folkemusikk-crossoverartisten. 

Julgjæta var en av flere skumle skapninger en tradisjonelt kunne treffe på i dagene og ikke minst nettene før jul. Hun var i ledtog med både Løssi og Åsgårdsreia, og Løssi Langnatt var den lengste og skumleste natta gjennom hele året.

Unni Boksasp og hennes ensemble har gjort Julgjæta og Løssi litt mindre skremmende i sin versjon og ikke de ekle skapningene som tok med seg slemme barn og pisset på de som ikke hadde vaska seg til jul. Vi kjenner Boksasp som en artist med nær tilknytning til folkemusikken, og dette kommer tydelig fram her også.

Unni Boksasp ensemble består av Trygve Brøske – tangent, Magne Vestrum – kontrabass, Olav Luksengard Mjelva – fele og hardingfele, og Petter Berndalen – perkusjon.

Arrangementsinfo:
Unni Boksasp Ensemble – Jul inni fjorda
Vinje kyrkje fredag 25. november
Hjartdal kyrkje lørdag 26. november
Atrå Kirke søndag 27. november kl 19
Billetter kr. 250,-/100,-

Linker:
Konsertens facebookevent
Unni Boksasp på facebook 
Unni Boksasps nettside

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia