fbpx

Unni Askeland stiller ut på Rjukan Admini fra fredag

Radio Rjukan25. mai 20175min
unniaskeland_0b63

Kunstneren Unni Askeland trenger vel knapt noen presentasjon, men det har seg slik at den mye omtalte og kjente norske kunstneren er en bekjent av en av de nye driverne av Rjukan Admini Hotel, Kenneth Kvam.

– Jeg har kjent Unni i mange år, og hun ringte a hun fikk vite at jeg nå jobber her, og sa hun synes huset var fantastisk, og da inviterte vi henne til å gjøre en liten utstilling nå, og seinere vil hun også kanskje komme med npoen av sine større verker, forteller Kvam.

– Hun skal presentere verkene på fredag klokka 17, og de vil være til salgs. Hun skal være her hele helgen og er tilgjengelig for gjester. Fredag skal hun mingle med de som kommer, og det blir litt i glassene for de som tar turen, forteller Kvam, som ser fram til å få Askeland på besøk.

– Hun gleder seg! Forteller Kvam. 
– Og dette kan bli en ny trend for Admini. Jeg kjenner mange kunstere, også noen av de store, så det hadde vært gøy å fått til dette noen ganger, sier Kvam.
– Det er åpen for alle, og vi håper jo på godt besøk klokka 17, og det er bare å møte opp. Alle er velkomne til å se, snakke med Unni,og å kjøpe bilder også sier Kvam.

Unni Kommer rett fra  Bahrain og London til Rjukan. Det forteller det meste om hvor kjent hun er.
Og fredag åpner den kjente kunstneren altså «Unnivers 2» på Admini.

– Jeg har vært på Rjukan en gang, men det var bare på gjennomreise. Da sto jeg utenfor kraftverket, og tenkte at dette stedet burde vi høre mer om, sier Askeland i et intervju med RA.

Til Rjukan kommer hun med 13 nye grafiske trykk fra serien «er jeg fin nok for deg», og også noen Munchadopsjoner. Opp mot 30 bilder totalt.

Unni Askeland vil selv delta på åpningen, lese noe og si litt om bildene fredag, og hun blir på Rjukan til bildene tas ned søndag.

– Unni er jo et fyrverkeri, så det er morsomt at hun kommer til oss, sier Kvam.
– Det blir en salgsutstilling med en ganske folkelig pris på bildene. Og vi åpner fredag formiddag med et glass hvitvin etter Unnis smak – og alkoholfritt til dem som ønsker det. Det skal bli veldig hyggelig, sier Kenneth Kvam.

Linker:
Unni Askeland på FineArts 
Rjukan Adminis nettside 
Rjukan Admini på facebook
Nettside/Blogg Exotic Hotels in Norway 
Adminis nettside på Exotic Hotels in Norway 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia