fbpx

Teater Ibsen kommer med DeLillos-sjefen

Radio Rjukan16. oktober 20192min
fascisten_641a

Nå kommer forestillingen til Verdensteateret Rjukan Kino tirsdag, og det med Lars Lillo Stenberg, kjent som sjef i De Lillos med i ensemblet.

Teater Ibsen har et stjernelag av skuespillere, med debutanten Lars-Lillo Stenberg i spissen som nazisten Fridolf. Gjør deg klar for den frekkeste og mest underholdende musikalen du noen gang har sett, het det i én av de mange gode anmeldelsene som ga terningkast seks. Det er gjort endel forhåndssalg til forestillingen. Billettsalget ligger under kinoprogrammet på Rjukan Kinos nettside rjukankino.no.

Hva det handler om?
Det er sommer. Seks venner er samlet for sommerfest på brygga. Livet smiler. Men idyllen slår sprekker når politiske uenigheter mellom vennene siver til overflaten: Er det egentlig best med offentlige skoler? Burde helsevesenet privatiseres? Hva mener vi egentlig om overvektige? Eller fattige?
Festen gjør en brå og uventet vending når en mann i naziuniform plutselig dukker opp. Han har med hjemmelaget kake, ferskpresset eplesaft – og er i det hele tatt en utrolig hyggelig fyr …
Hvem er denne mannen? Hvorfor er han så glad? Og hvorfor i alle dager er han iført naziuniform?

Les mer om Fascisten på Teater Ibsens nettside
Billettsalget på Rjukan Kinos nettside

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia