fbpx

Storslått ny krigfilm fra Terence Malick

Radio Rjukan12. januar 20202min
hiddenlife_bef9

Sndag kan du se A Hidden Life av Terence Malick på Rjukan kino.


 

A Hidden Life er en sann historie om den østerrikske bonden Franz Jägerstätter som nektet å kjempe for nazistene under 2. verdenskrig. Adolf Hitler, som selv var østerriker, sørget raskt for å innlemme Østerrike i det nye tyske riket da han kom tl makten for alvor i Tyskland. Etter at krigen var igang innebar det at alle unge menn måtte ut i krig for det tredje riket. En ting var at tyske soldater ble tvunget i krig, en annen ting var at ikke alle ønsket å gå i krig for nazistenes idéer. Når Franz blir møtt med trusselen om henrettelse for forræderi, er det hans urokkelige tro og hans kjærlighet til kone og barn som holder hans ånd i live.

Den tre ganger Oscar-nominerte amerikanske regissøren Terence Malick ble genierklert av The Thin Red Line, som av mange holdes som en av tidenes beste krigsfilmer. Malick står også bak Tree of life, Badlands og Days of Heaven. Den nye filmen hadde verdenspremiere i den prestisjetunge hovedkonkurransen til filmfestivalen i Cannes og fikk strålende mottagelse fra den internasjonale pressen.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia