fbpx

Storfilm lanserer kvalitetskino-klubb

Radio Rjukan10. februar 20167min
kinoklubb-kinosjef_4794

""

Kinoklubb.no er nettopp lansert, og konseptet er basert på en idé fra Danmark som har ført til at flere får med seg kremen av kvalitetsfilm som går på kino. Kinoklubb-konseptet innebærer at du kjøper medlemskap på nett eller mobiltelefon på www.kinoklubb.no og deretter kan kjøpe rabatterte billetter til halv pris på syv utvalgte filmer – ca. en film i måneden fra februar.

Suksessen i Danmark, der over 200.000 er blitt medlemmer, håper man gjentas i Norge, selv om en av kinokjedene har laget sitt eget opplegg som koster fire ganger så mye og gir gratis kinoinngang.
Det er 80 kinoer som har medt seg på opplegget, deriblant Rjukan og Notodden kino.

Rjukan Kino inviterer nå altså deg til å melde seg inn for så å få muligheten til å se god film på kino.
Markedsføringen er rettet mot halv pris på disse filmene: Birkebeinerne, Carol, Grand Hotel, A Perfect Day og Løvekvinnen. Det skal også inn to filmer på høsten, som ennå ikke er bestemt.
Egen facebookside er laget og lanseres nå.

Her er trailer på den filmen som starter showet, mens andre filmer i opplegget kan de se trailere til nederst i saken.

Blant kinoene som er med og markedsfører det nye tilbudet – rettet mot «godt voksne» kinogjengere

– Målet med klubben er å løfte filmbesøket. Det koster 149 kroner per år å være medlem og man har "tjent inn" medlemsavgiften etter tre kinobesøk. Nå er nettsiden til Kinoklubb Norge lansert. Klubben benevnes likevel både som Kinoklubb, Kinoklubben og Kinoklubb Norge.

""– Filmene plukkes ut av Kinoklubbens Filmutvalg og det skal presenteres seks til syv sterke filmer per år, sier Christin Berg, medlem i filmutvalget og til daglig programdirektør Nordisk Film Kino i forbindelse med lanseringen. Målet er å nå 40.000 medlemmer i løpet av 2016, og 100.000 på sikt.

I 2015 presenterte Film & Kino kinoundersøkelsen for 2015, som viser at 80% svarer at det ofte eller av og til går filmer på kino som de ønsker å se. 84% svarer imidlertid at det ofte eller av og til ikke ble noe av dette kinobesøket. Enkelte filmene som er med i "Biografklub Danmark" har en markant økning i inntjeningen og at filmene går i gjennomsnitt to til tre uker lenger på kino.

Kinoklubb Norge vil bli heftig markedsført via Filmweb, og på TV 2 med en Birkebeinerne-trailer med om klubben, samt annonsering i Aftenposten, Aftenposten.no, en rekke magasiner, samt Google- og Facebook-annonsering. Det sendes også ut reklamemateriell på kino.

Linker:
Kinoklubb.no på Rjukans facebookside
Kinoklubb Norge
Rjukan Kino på internett
Rjukan Kino på facebook

Flere filmer som hittil er tatt ut i kinoklubb.no:

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia