fbpx

Satser på tidenes Kinodag

Radio Rjukan2. november 20166min
pyromanen-film_baba

– Sett av lørdag 5. november til årets store festdag på kino. Se film for halv pris hele dagen. Det blir mange morsomme arrangementer og mye gøy på kinoen denne dagen, lover primus for Rjukan Kino, Endre Solhjem Knudsen. Det er litt av en meny som står på denne lørdagen, som tjuvstareter allerede klokka 23 på fredag.

– Vi starter den store kinodagen allerede fredag kl. 23.00 med nattvisning av Doctor Strange og den nye store skrekkfilmen Don't Breathe, som har fått flotte kritrikken, sier Knutsen.

– I tillegg deler vi ut en gratis brus og litt gratis godteri til alle som kommer for å se disse to filmene. Det koster bare 100 kroner for begge filmene, og jeg lover det blir skikkelig skummelt på Don't Breathe, som starter klokka 01.20 natt til lørdag. Det har aldri skjedd før, at kinoen har starta en film så seint på natta, så det bør bli en skrekkelig festaften for de unge. Doctor Strange settes også opp igjen klokka 13.45, for den som synes det blir for seint klokka 23 fredag.

Klokka 16 blir det Rjukan-premiere på skifilmen Supervention 2, som er oppfølgeren til sensasjonen som tok kino-Norge med storm. Vannvittig ski- og snøbrettkjøring i spektakulær natur.

Rosinen i pølsa er at man i år samarbeider vi med Rjukan biblioteket og den nye Rjukan Litteraturfestival. Klokka 19 ""kan du møte forfatteren bak boka som er blitt filmen Pyromanen, forfatter Gaute Heivoll.
Han er på besøk til kinoen for en samtale med Marit Borkenhagen om sotrselger-boka "Før jeg brenner ned" og om filmatiseringen som kom i år i regi av Erik Skjoldbjærg, som voi husker fra storfilmene Nokas, Pionér og Insomnia.
– Etter samtalen viser vi da filmen Pyromanen som ble lansert til stor jubel for både publikum filmkritikerne. Det er en skikkelig sterk og intens kinoopplevelse, og malerisk vakker filmet, med glimrende skuespill, ikke minst av Liv Bernoft Osa, som spiller moren.

– Det blir også mulig å tjuvstarte litt med den gode julestemning når vi inviterer til førpremiere på Snekker Andersen og Julenissen, som egentlig har kinopremiere uka etter. Det er langfilmversjonen avc Alf Prøysens klassiske juleeventyr. Og med det så starter også juleforberedelsene på Rjukan Kino, forteller Knutsen.

– Ellers blir det et spennende kinoprogram med filmer for "alle og en hver". Følg med på facebook.com/RjukanKino og rjukankino.no. Hele programmet lanseres omtrent en uke før. 

Klokka 10 er det film for de minste. Dreamworksfilmen Trolls er første film ut på selve Kinodagen, og tillatt for alle.

– Vi gleder oss til å se deg på Den store kinodagen, og husk at alle billetter er til halv pris, sier Knutsen, som håper folk går mann av huse på kino på lørdag.

Linker:
Den Store Kinodagens facebookevent
Rjukan Kinos nettside
Rjukan Kinos facebookside

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia