fbpx

Romjulsrock 29. desember

Radio Rjukan11. november 20234min
jonny listaul2

– Kan jo ikke ligge på latsida, og det blir litt mulighet til å planlegge. Å måke snø er bra for tankevirksomheten, ler Listaul.

– Så i år blir det romjulsrock igjen. Sist gang var i 2019, og i mellomtida har vi hatt koronapandemi, men nå er det på tide å få til sosial julemoro igjen, sier Jonny Listaul som drar i gang med Romjulsrock i sitt Rjukan Jam og Musikk Events.

Og Jonny veit hva det innebærer for han har selv vært med å arrangert Romjulsrock en rekke ganger i regi av nå nedlagte Rjukan Rockforum og Rjukan Artistforum.

– Dagen er 29. desember, og denne gangen har han invitert det mest populære ungdomsbandet i Larvik, Barnesikring, i tillegg til Pure Illusion og ikke minst Tinn Lizzy, forteller Listaul.

– Men det som er tilfellet, det er jo at dette har vel vært etterspurt. Det har faktisk vært en del spørsmål om det, for jeg tror folk har savna det litt. Det er jo et treffpunkt i jula, og en lang tradisjon for romjulsrock på Rjukan. Og det at folk som ikke har sett hverandre på lang tid treffes, det skal man ikke undervurdere. Det er viktig for folk og for Tinn!

– Sist jeg var med så var med på Romjulsrock kom det jo 350 stykker, og det er jo veldig koselig da, å se når folk som ikke har sett hverandre for lenge treffes. Det blir veldig godt humør av det noe spesielt med romjulsrock egentlig.

– Og selvfølgelig er årets romhjulsrock på Rjukanhuset stedet som vanlig. Det er der det hører hjemme, sier Listaul, som gjerne forteller litt mer om artistene.

– Pure Illusion, som er to utflytta rjukanfolk. De har fått med seg to stykker, så de har begynt et eget band i Oslo. Det er jo Liss Dahle og Bjørn Helge Klonteig. Og hva slags musikkstil det kaller det de spiller, er jeg ikke helt sikker på, men det er jo i hvert fall innenfor rockesjangeren.

Barnesikring er litt av en attraksjon fra Larvik. Det er fire stykker som går på musikklinja på høyskolen der nede, og de blir kalt Norges mest populære ungdomsband. Og de spiller god gammel rock’n’roll, og har ei jente på vokal som er helt rå. Det er gitarist og vokalist i Hex A.D. som har introdusert dem for meg, da et annet band som var planlagt måtte trekke seg. Det blir spennende å se dem live.

Og så er det gode gamle Tinn Lizzy fra Rjukan som er klare til å gi jernet og avslutte kvelden. De har også deltatt på romhjulsrocken tidligere et par ganger, og det er alltid populært. Jeg vil jo helst prøve å få Rjukan-band på romhjulsrocken egentlig, i stedet for å dra inn utenbys band. Det er både fordi det passer Romjulsrock godt, men også fordi det er viktig å gjøre noe for Rjukan-band her oppe.

– Så da er det for alle og enhver å holde av den siste fredagen i 2023 for skikkelig Romjulsrock, sier Jonny Listaul som lover mer i 2024.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia