fbpx

RjukanRock17: Saints & Sinners er det norske Whitesnake

Radio Rjukan25. mai 20173min
saintsandsinners_30fd

Det er ingen tvil om at festivalpublikummet digget vilt at de fikk AC/DC I norsk tapning fra scenen ifjor som festivalavslutning med Dirty Deeds. 

Så mye at vi prøver noe lignende i år x2. Det norske Whitesnake-tributebandet Saints & Sinners startet opp I 2009, og har siden opparbeidet ryet som “Det norske Whitesnake”, og får publikum til å bli ville med låter som “Here I go Again”, “Is This Love”, “The Deeper the Love», «Fool for your Loving», «Bad Boys», «Crying in the Rain» etc. 
For publikum
Bandet rocker seg ikke inn for Whitesnake-kjennerne, men fokuserer på det kommersielle Whitesnake og har 40-50 at de beste låtene oppe i sitt musikalske erme. Setlista bestemmes for de som til enhver tid er publikum, og på Rjukan har de fått beskjed om å lage festen du ikke har lyst til å forlate.

 Dette blir rock for bikers og rockere, og softe det opp for jenter og lovers. Det blir nok powerballader til at jentene glemmer at de heller ville ha sett Robbie Williams. Det er lov å kline på konserten, men husk for all del å ta med luftgitaren! Hadde det ikke vært perfekt med en kanonversjon av «Ain’t no love in the heart of the city» idet men går inn i den lyse rjukansommernatta?

Og de spriter på med en og annen Deep Purple-klassiker også, som “Mistreated”, “Stormbringer” eller “Burn”. Gjør deg klar for en nattlig «the Whitesnake Experience”.
Fredag skal du få skråle til langt på natt. 
Lørdagens avslutning blir i år annerledes, men minst like tilfredsstillende.
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia