fbpx

Rjukan Rockfestival åpner til drømmevær

Radio Rjukan6. juni 20184min
img_3801_f292

""Rjukan Rockfestival pleier å starte sommeren på Rjukan, og da er det gledelig at godværet vi har hatt i mai  fortsetter også til over RjukanRock skal glede folket i Tveitoparken.

I år er det sågar to amerikanske kvinnelige artister i spissen for mye god rock, noe som lar seg høre i et år der kvinner virkelig har forlsangt å bli tatt på alvor innefor en rekke kulturelle sektorer.

Lissie trenger vel knapt noen ytterligere presentasjon, som en av de hotteste festivalartistene i norge de seinere åra. Etter megahiten When I'm Alone var hun sallemannseie, og med den nye skiva Castles ute nå like før RjukanRock, så har hun mye nytt å by på fra scenen i Tveitoparken.

Stacie Collins er en rockedame som også har trykket Norge til sitt bryst. Her vil du få et hei dundrende rockshow med country-elementer gnistrende fremført av wen dame som har med seg ingen ringere enn Georgia Satellites-sjefen Dan Baird på gitar.

Trang Fødsel møter i full mundur, og skal lage partystemning, og Morten Abel er endelig klar for RjukanRock. Alle som betyr noe i norsk rock har stått der, så det var jo på tide.

""Come Taste The Band har vært på festivalen før, men nå har de med seg Doogie White og skal lage et heidundranes show.
Skotten med bakgrunn i Ritchie Blackmore's Rainbow og Yngwie Malmsteen's Rising Force, og Michael Schenker's Temple of Rock er en nestor som vil glede mange.

Det er store forventninger til det nye store rap-fenomentet Pasha, som tok Slottsfjellfestivalen med storm i fjor, mens for noen blir det store det nye Telemarksbandet Hardhaus, en supergruppe med solid countryrock-islett, det aller største.

Painkill skal toppes showert med sine Judas Priest-riff. Et coverband som det går gjetord om, og som følger den suksessfulle trenden med topp coverband som avslutning på kvelden.

Festivalen ser ut til å oppleve tiodenes drømmevær. Det er meldt strålende fredag, og lettskyet lørdag.

Det er den store festivalghelga i Telemark. RjukanRock og Slåttefestivalen i Hjartdal er begge 19 år i år, mens nykommerne Skien live og porsgrunnsfestivalen har også satset på samme helg, uten at det er meldt om at det skaper trøbbel for noen.

Linker:
RjukanRock på facebook
RjukanRocks nettside
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia