fbpx

Premiereuke på kino

Radio Rjukan18. oktober 20226min
smile-trailer-featured

Kinosjef Robert Jenbergsen har gått helt amok på kino denne uka, og presenterer intet mindre enn fem premierer.
Nå er det snart bare tre uker igjen til Oslo Motor Show! Er du klar for den råeste utgaven av Oslo Motor Show noensinne?

— I år er det helt rått! Vi har så mange godbiter at det nesten ikke er til å tro, sier messe-sjefen, Tommy Larssen med et lurt smil. Selv om han her avslører mye om årets OMS-utgave, holder han fremdeles noen trumfkort tett til brystet fram mot åpningen i oktober.

– Det har nok hopa seg opp litt, men det har vært så mye bra film som har bitt godt besøkt, men nå kunne det ikke vente lenger, sier kinosjef Robert Jenbergsen, som presenterer intet mindre enn fem kinopremierer denne uka, fra og med tirsdag.

Og det er en variert meny med filmer som har premiere fra tirsdag til søndag.
Hollywood Ends er en ny slasher-thriller med øksemorderen Mikael Myers, Notre Dam ei flammer er den dramathriller med virkleige opptak, Black Adam er superheltfilm, Smile er en skikkelig grøsser av høy kbvalitet, og Lille Ville korokodille er en barne- og familiefilm med seks års aldergrense.

Helloween Ends

Filmhistoriens største skrekk-franchise når sin blodige konklusjon etter 45 år.

Gjør deg klar for det siste kapittelet i den nye Halloween-trilogien. I Halloween Ends gir Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) alt i sitt livs kamp om å bekjempe Michael Myers for siste gang. Hun bor nå med barnebarnet sitt (Andi Matichak), og jobber med å ferdigstille memoirene sine. Ingen har hørt fra Meyers på lenge. Etter at en tenåringsgutt blir anklaget for å myrde en gutt han var barnevakt for, aner Laurie at fortidens grusomheter manes frem igjen. Oppgjørets time har kommet – hvem av dem vil stå igjen til slutt?

Jamie Lee Curtis returnerer i den ikoniske rollen som Laurie Strode, karakteren som definerte hennes karriere, fra Halloween (1978). Curtis har bekledd rollen i over 40 år.

Notre-Dame i flammer

Denne filmen holder deg på kanten av stolen helt til siste sekund. Denne filmen tar deg med på innsiden av flammehavet i Notre-Dame de Paris da katedralen brant 15. april 2019. Du føler virkelig varmen fra flammene, stresset fra de heltemodige brannmenn- og kvinner som satset livet for å redde den uvurderlige bygningen og de hyperviktig relikviene.

Dette er IKKE en dokumentarfilm – den holder deg på kanten av stolen helt til siste sekund.

Gjennom bruk av autentiske opptak fra selve dagen og fantastisk oppbygde filmsett, får du opplevelsen av å være deltakende den dagen det skjedde.

Jean-Jacques Annaud har stålkontroll på regien, som han hadde både på «Rosens Navn» og «Syv år i Tibet» og mange flere kjente filmer. Gå ikke glipp av denne filmen på kino som er laget for det store lerretet!!»

Black Adam

I det gamle Kahndaq ble Teth Adam tildelt gudenes allmektige krefter. Etter å ha brukt disse kreftene til å ta hevn, ble han fengslet og ble Black Adam. Nesten 5000 år har gått og Black Adam har gått fra menneske, til myte, til legende. Nå frigitt, blir hans unike form for rettferdighet, født av raseri, utfordret av de moderne heltene som danner Justice Society: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher og Cyclone.

Dwayne Johnson spiller hovedrollen i actioneventyret «Black Adam», den første spillefilmen noensinne som utforsker historien om denne DC-superhelten, regissert av Jaume Collet-Serra («Jungle Cruise»).

Smile

Når du ser smilet, er det allerede for sent.

Etter å ha bevitnet en bisarr, traumatisk hendelse som involverte en pasient, opplever Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) stadig skremmende hendelser hun ikke har noen forklaring på. En overveldende terror er i ferd med å innta livet hennes, og Rose tvinges til å konfrontere sin trøblet fortid for å overleve og flykte fra den nye, grusomme virkeligheten.

Lille Ville Krokodille

Lille, Ville, Krokodille vil synge seg inn alles hjerter med musikk fra gjengen bak «The Greatest Showman»

I filmen møter vi Hector som er en middelmådig showman som drømmer om å slå gjennom i showbiz, og i jakten på sitt neste store nummer finner han Lille Ville forlatt bakerst i en dyrebutikk. Den lille krokodillen viser å være veldig spesiell, fordi han kan synge. Hector prøver å trene opp Ville til å bli stjernen i hans neste show – men det ingen kunne forutse var at Ville har sceneskrekk.

Hector inngår en dårlig avtale i søket etter suksess, som innebærer at han mister huset sitt. Han forlater Ville på loftet, og etter en stund flytter det inn en ny familie. Dette blir starten på en historie om et usannsynlig vennskap.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia