fbpx

Paal Flaata Trio bergtok Rjukans Trubadurfestivals publikum

Radio Rjukan25. august 20174min
trubadurfest-1_a773

""Det var en velopplagt Paal Flaata i spissen for Paal Flaata Trio som dro igang Rjukan Trubadurfestival 2017.
Et respektfullt publikum nøt de sarte vakre låtene til en av norges aller beste kjomponister i teltet utenfor Huset Pub.
Lørdag fortsetter festivalen på en dag som er full av byarrangementer.

I år er det helt nytt opplegg lørdag.

– Kjempespennende nytt opplegg. Iår er det ikke dagarrangement på puben, men alt flyttes til verdensarvkonsert med Tom Bråthen og Trond Ytterbø Storeghut med konsert på toget fra Rjukan stasjon klokka 12. Så blir det trubaduer på Mæl og der går Trond og Tom på scenen igjen klokka 13.30, og så klokka 16.30 går toget tilbake til Rjukan med trubadurer på toget og ""trillevognservering. Så det bli skikkelig festivalstemning på toget, sier Verpe.

Billetter selgers til fredag og lørdag og det er ikke pass som gjelder togturen. 
– Det er ikke nok togbilletter til alle, så det er egne billetter til toget, men man kan dra rett til Mæl og kjøpe billetter der, uten togturen. Der er det god plass til alle på Storegut.

Lørdag er det igang ved teltet ved Huset Pub på Rjukan klokka 20 igjen – når Trang Fødsel holder sin konsert før trubadurene overtar igjen helt til ute i de seine nattetider. Spilletider legges ut på nett iløpet av fredagen, forteller Verpe.

– Det blir en trubadurfestival i verdenarvens tegn,sier Verpe, som er igang med ny festival,selv om de hadde tenkt å trappe ned på Huset pub.
– Ja dert var planen, men ikke ennå likevel. Selv om jeg blir pensjonist, blir det ikke fra hjertebannet Trubadurfestivalen, altså. Det er dert ikke snakk om å pensjonere seg fra, sier Verpe.
""
Linker:
Rjukan Trubadurfestivals nettsider
Rjukan Trubadurfestival på facebook

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia