fbpx

Ønskerepriser på kino mandag

Radio Rjukan25. november 20176min
back-to-burgundy_a4_poster-en_67cd

""Kinosjefen setter opp to etterspurt ønskerepriser mandag. 
klokka 10 en matiné med "Vår vingård i Bourgogne" (Back to Burgundy) og
klokka 19 "Hva vil folk si" istedet for teater.

Det ble ikke Strindberg med Teater Ibsen mandag, men istedet blir det en ny anledning til å se årets mest kritikerroste norske film, Hva vil folk si.
Iram Haqs film har fått trillet seksere og femmere på terningen av et samlet pressekorps
Kinosjef Endre Solhjem Knutsen har altså valgt å sette opp på kritikerroste filmer som flere har ytret ønske om ny forestilling av mandag.

Allerede klokka 10 blir det film for de som kan, og kinsjefen inviterer spesielt pensjonister til å ta turen til å se en av årets nydeligste filmer.
– Da er det den franske familiekrøniken Vår vingård i Bourgogne som vises for en franskklasse på videregående skole, og jeg velger å holde den forestillingen som åpen, sier Knutsen, som selv likte filmen da han så den.

– En utrolig flott film som jeg likte veldig godt, og flere fortjener å se den, ikke bare de som så den i ordinær visning, sier Knutsen.
Nå inviterer han pensjonister til pensjonistkino, og ale andre som kan se film en mandag formiddag, og mener denne familiekrøniken på en vingård i rødvinsdistriktet er en perle for den som er glad i vin, frankrike og gode historier. 
En realistisk og ekte, men gjennomsjarmerende og vakker film som handler om familieforhold med en frafallen sønn som vender tilbake fra Australia til Frankrike til farens begravelse, og der møtet med gamle trakter vekker følelser, til tross for bruddet med faren tilbake i tid. Tre unge må overta vingården der faren har vært alfa og omega.

Trailer: Vår vingård i Bourgogne (Saken fortsetter under traileren!)

Kveldens ekstrakino istedet for teater blir altså Hva vil folk si.
– Det er mange som har sett den på bare de to forestillingene jeg har hatt, og de fleste liker den kjempegodt, sier Knutsen.
Filmen som er inspirert av regissør Iram Haqs egne opplevelser, handle rom en ung innvandrerjente som ikke får velge egen kjærlighet, men som blir sendt til Pakistan av familien for å bli giftet bort pakistansk. Filmen tar æreskodeksen opp til debatt og steinhard kritikk. Filmen har bare hentet 5 og 6 på terningen.
Garantert en god erstatning for Strindberg-teater.

– Alle som ville sett teater på mandag, bør se en av disse filmene, eller begge istedet, reklamerer kinosjefen, som ikke rekker å få disse to filmene inn i kinoannonsene.
– Filmene er begge ønsket, og det er kult å kunne oppfylle ønskene av og til, og jeg håper folk får dem med seg. Jeg anbefaler alle som kan å tar turen på disse.

Trailer: Hva vil folk si

Arrangementsinfo:
Ønskerepriser på kino mandag 27. november
Rjukan kino
Kl. 10 matiné: Vår vingår i Bourgogne
Kl. 19: Hva vil folk si

Linker:
www.facebook.com/RjukanKino
www.rjukankino.no

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia