fbpx

Ole Einar Bjørndalen årets solprisvinner

Radio Rjukan18. mars 20153min
ole-einar-bjorndalen2_3f54

– Ole Einar Bjørndalen er idrettsmannen og evighetsmaskinen som har holdt på lengre enn alle andre. I mer enn 20 år har han vært i verdenstoppen i sin idrett, og er blitt den mestvinnende av alle. Utallige ganger har han skutt fullt hus på siste stående, spurtet seirende i mål, og spredd sol og glede til det norske folk, heter det i pressemeldingen Solfestkomitéen har sendt ut.

Det er arrangørene bak Solfesten på Rjukan som står bak Solprisen, og prisen skal gå til personer som «gjennom sitt virke og sin væremåte har vært med på å spre sol og glede til det norske folk.» 
Det er fylkespolitikerne i Telemark som ut fra en nominert liste og på individuelt grunnlag velger Solprisvinneren.

– Han har en framferd som vi liker, og han er et godt forbilde. Hans resultater og suksess er tuftet på hardt og systematisk arbeid uten å kutte svinger og ta snarveier, sier Myhre, som synes det er stas at en ny idrettsmann er solprisvinner.

Det kommer også fram at juryen mener Ole Einar vinner og taper på en høflig måte, og at han oppfører seg på en slik måte som mange liker og respekterer.
– Ole Einar er høyt respektert av sine medkonkurrenter både nasjonalt og internasjonalt. For mange av dem har han vært et forbilde helt fra de var små. Ole Einar er «Kongen av skiskyting» og han er «Kongen av idrettsidealet», sier Bjørn Myhre til Radio Rjukan.

Solprisen blir delt ut fra scena på torget Solfesten på Rjukan lørdag 11. april, og det er ventet at Bjørndalen vil ta turen til Rjukan denne dagen.

Foto: Hentet fra Sponsor Madshus

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia