fbpx

Nye muligheter for å bli med på kunstskolen ArtCHAT

Radio Rjukan4. juni 20175min
art-chat-2_c106

""

ArtCHAT var en stor suksess i regi av de lokale kunstnerne Katie Hagen og Liv Solberg ifjor, og Katie Hagen går på en ny runde for kunstinteressert ungdom.

Liv og Katie gikk sammen om å åpne Liv&Katie's StudioGallery i Storgata 33, men nå har Liv overtatt galleriet på egenhånd, og Katie vil fortsette alene med ArtCHAT.

– Ting skjer fort i Katies kunstverden, og jeg har overlatt galleriet til Liv, og vil holde basen for ArtCHAT hjemme hos meg i Context-kontorene, skriver Hagen.

Katie Hagen startet ArtCHAT-konseptet i 2014, og nå fortsetter hun.
Worshopene vil foregår fra Villaveien der Hagen har sitt studio.

I galleriet nedenfor ser du noen eksempler på hva ArtCHAT driver med!

– 1. og 2. august blir det Natur-workshop.

– Det er en utforskning av naturen som er knyttet til etableringen av kunstverk som eksisterer bare et kort øyeblikk før de blir fundamentalt forandret og slettet for alltid av ny natur, sier Hagen.

– Vi kommer til å arbeide utendørs utelukkende med materialer som finnes i utemiljøet, der vi vil eksperimentere med lys, skygge, bevegelse, form og farge.

3. og 4. august blir det tegnelaboratorium.

– Det er en utforskning av tegningens sensoriske natur. Arbeider både i studio og utendørs,a lt hva været tillater, der vi skal etablerer et laboratorium for eksperimentering, spill, kritikk og rett og slett noe som er morsomt, sier Hagen.

– Ta gjerne kontakt med meg hvis noen vil ha mer informasjon, sier Hagen, som forteller at kursene har litt ulik prising.

Alle disse dagene fra 1. til 4. august foregår ArtChat fra 12 til 15. I tillegg arbeides det hver torsdag i tida 18 til 20.

– Her ser du tre som har hatt glede av ArtChat, Ågot Susann (12), Rebecca (15) and Ola Øystein (13). Her avbildet på åpningen av Liv&Katie's StudioGalleri, der de fotograferte alt som foregikk, forteller Hagen, og viser til bilder som er tatt av ArtCHAT-elevene.

""– De var ganske usikre da de første gang møtte på kunstklasserommet, men de har virkelig hatt en enorm utvikling.
Jeg tror jeg kan si at de har stortrives, og at de har lært mye, og ikke minst blitt mer selvbevisste på sine evner, sier Hagen, som håper det blir fulle kurs i sommer.

I galleriet nedenfor ser du noen eksempler på hva ArtCHAT driver med!

Linker:
Sommerkunstskole 
Tidligere sak om ArtChat 
Åpningen av Liv&Katie's Studiogalleri 

Fotos: ArtCHAT og Ola Øystein Bjørnerud
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia