fbpx

Ny trailer til Tenet – har føvrverdenspremiere på Rjukan

Radio Rjukan24. august 20203min

Søndag kom en ny trailer til Tenets førverdenspremiere, som forteller mer om plotet.

Onsdag er det førverdenspremiere på mesterregissør Christopher Nolans nye film Tenet på Rjukan kino. Det er fortsatt mulig å skaffe seg billett. Lykkes du ikke med å få førpremierebillett, så er det ordinær premiere på fredag, og ny sjanse søndag. Men uansett er det den aller første virkelige storfilmen som får premiere etter at korona-pandemien inntraff som en verdensomspennende epidemi i mars. Filmen får premiere i Europa og Kina før USA, som fortsatt er sterkt preget av covid-19s herjinger. Det er svært mange stater i USA som ikke har kinotilbud om dagen. men det erlikevel mange som gleder seg til en ny film fra superregissør Nolan, som tidligere har stått bak filmer som Interstellar, Inspetion, Dunkirk, memento, The Prestige, Insomina og Batman-trilogien. Dette er hans ellevte film, og den er delvis filmet i Oslo, på Tjuvholmen, operaen og i Petter Stordalens hotell The Thief.
Den nye traileren til Tenet ble sluppet søndag, og forteller en del mer om plotet.

Tittelen Tenet er jo et såkalt palindrom, et ord som kan leses og skrives likt både rettfram og baklengs. Tenet handler nemlig om å leke med tiden, og kanskje det å kunne reversere den! Det er jo ingen tvil om at det er noe man gjerne skulle kunne gjøre, hver gang noe går galt. Den nye filmen omhandler både internasjonal spionasje, tidsreiser og evolusjon, og muligheten til å stoppe den tredje verdenskrig. resten av plotet er holdt hemmelig, og fra onsdag får vi vite om Nolan har laget et nytt mesterverk.
Filmen er innspilt i en rekke land, og deriblant også altså i Oslo. Skuespillerlista er heller ikke dårlig, naturligvis, med Denzel Washingtons sønn John David Washington i hovedrollen, den kvinnelige spiller av Elizabeth Debicki, og ellers treffer du Micheal Caine, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh og Martin Donovan.

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia