fbpx

Ny Spiderman inntar kino fra ikveld

Radio Rjukan7. juli 20177min
spider-man2_b224

""Sommeren er mye utetid, men da er det ekstra stas å komme seg inn i kinomørket også, og fra denne helgen er det klart for den nye Spiderman. Eller Spider-Man som han heter i Tom Hollands skikkelse. En svært ung Spiderman, som sliter med å bli tatt på alvor av blant annet Iron-man, og joda, det er Robert Downey Jr. som er med!

Rjukan Kino lover fine filmopplevelser i kinomørket de neste seks ukene i sommer, og Spider-Man Homecoming er på plakaten i alle fall fram til 18. juli.
Her er det som er lovet, samt det vi tror kan havne på plakaten i begynnelsen av august.
 

Spider-Man: Homecoming har denne traileren: Verdenspremiere fredag 7. juli, og kritikkene er gode om at filmen både er stilig, morsom og spennende. 

Grusomme meg 3 (Despicable me 3) har allerede hentet gode kritikker, og er familiefilm med humor og skrekkblandet fryd. Begynner på Rjukan Kino fredag.

War for the Planet of the Apes får Verdenspremiere 12. juli, og også her lover forhåndskritikker imponerende saker. den forrige Planet of The Apes filmen fikk strålende kritikker, og etter sigende skal denne være enda bedre.

Brannmann Sam – Besøk fra Verdensrommet vises fra fredag 14. juli. 

Dunkirk er Christopher Nolans (The Dark Knight, Inception, Interstellar, Insomnia…) lenge avventede krig-epos, og får norsk premiere og rjukanpremiere 19. juli med Tom Hardy i hovedrollen.

Så er vi over på den mer usikre delen av somnmeren, som ikke er programmert ennå, men vi veit at kinosjefen har et svakt hjerte for traileren til 
Atomic Blonde, som får norsk premiere 28. juli med Charlize Theron i hovedrollen. Går alt som det skal blir den å se på Rjukan Kino i månedsskiftet juli/august.

Valerian and the City of Thousand Planets får norsk premiere 4. august, og er et råtips dom premierefilm den uka, med en stjernecast uten like, med Rihanna, Dane DeHann og Cara Delevigne i hovedrollene, og med John Goodman, Clive Owen, Ethan Hawke og Rutger Hauer, bare for å nevne noen.

Tipsene for august blir mer og mer usikre, men før skioleferien er over kan det bli at Rjukan Kino setter opp actionfilmen Baby driver, som får norsk premiere 11. august. Filmen får kjempekritikker fra film-festivaler.

Svært sannsynlig er det også at Annabelle: Creation, som kommer 11. august, får Rjukan-premiere. Skrekk er populært året rundt. Også her er det meldt om gode kritikker.

 

Linker:
Kinoklubb.no 
Kinoklubb.no på Rjukan Kinos facebookside
Rjukan Kino på nett
Rjukan kino på facebook

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia