et er fem år siden Jørn Land slapp et Jorn-album sist, men nå er det snart der. 18. mai slapp han singel nummer to fra hans kommende album nøyaktig på dagen en måned etter at førstesingelen «Over the Horizon Radar».

– Jeg er stolt over å presentere låta «One Man War» fra det kommende albumet «Over the Horizon Radar»! En av mine personlige favorittlåter fra albumet, proklamerer Jørn på sin Facebook-side.

Samtidig slippes video nummer to.

– Takk til Anders and Amaile fra Golden Touch Media for glimrende arbeid med videoen.

– Jeg håper alle liker singelen som er på albumet som er ute på Frontier Music snart, og som nå kan forhåndsbestilles, sier Jørn og takker for alle gode tilbakemeldinger så langt.

Single nummer to fra Jorns nye album:

Ved utgivelsen av førstesingelen fortalte Jørn hvem som var med.

– Vi er alle veldig stolte og spente! Jeg er heldig som har om bord den unge, energiske og ekstremt talentfulle gitaristen Adrian SB, sammen med min mangeårige venn og bandkamerat Tore Moren. På trommer maestroen, monsteret, en av de beste trommeslagerne i verden, min gode venn Francesco Jovino Off.

– På keyboard, og også ansvarlig for å mikse albumet, den multitaskende og talentfulle lombardiske Lovegod Alessandro Del Vecchio. Den vanvittig flotte bassisten Nik Mazzucconi, som gikk inn på kort varsel for å få dette albumet til å skje. Disse gutta er mine helter, og på grunn av dem har dette albumet fått magien det trengte, sier Jørn, superfornøyd med et nye albumet og singlene.

Førstesingle fra albumet som har samme navn: