fbpx

Ny single fra Chemical Music

Radio Rjukan15. januar 20166min
hemical-music2015-2_4c38

Chemical Music, med tinndølen Halvor Rollag i spissen, sammen med Chriss Angvik har release på sin nye singel idag 15.januar. Den nye singelen har fått navnet "Just The Truth", og er første smakebit fra deres kommende album, det andre. Det heter "Marionettes".
 

Hør "Just the truth"her:
https://soundcloud.com/chemicalmusic_no/just-the-truth

Kjøp "Just the truth" her:
https://itunes.apple.com/no/album/just-the-truth-single/id1073177274?l=nb

""– Låta handler om fri vilje, evnen til å ta egne valg uavhengig av de forskjellige faktorene som er rundt oss mennesker i det daglige liv. Og at konseptet skjebne eksisterer bare for dem som tror på det, forteller Halvor til Radio Rjukan.
Han gleder seg til å presentere det nye albumet på Rjukan Rockfestival til sommeren, der bandet er hyret inn for å glede festivalens gjester.
Det er bare elever ved Rjukan videregående skole ifjor som har hatt gleden av å oppleve Chemical Music live på Rjukanhuset i en konsert der bandet imponerte stort. 
– Vi har endret bestningen bandet siden da, forteller Miland-gutten Halvor, som nå bor i Oslo for å drive med musikk på høyt nivå. Han priser imidlertid Rjukan Rockfestival og lokalsamfunnet som ga mulighetene og inspirerte til å stå på en scene.
– Jeg har stått på festival-scenen der flere ganger, og det har vært stort hver gang, så vi gleder oss veldig til festivalen, sier Halvor.

Dette er deres første singel etter debutalbumet "Roulette" som de slapp i januar 2015 og som blant annet ble "ukens album" på "Norsk på Spotify". Chemical Music kan avsløre at deres kommende album vil som dens forgjenger også være et ""​konseptalbum, men som denne gangen vil handle om mennesket og de forskjellige faktorene som styrer våre valg og handlinger i livet. 

Chemical Music er et progpop band som består av unge, men allikevel godt etablerte musikere med forskjellig musikalsk bakgrunn. Vokalist/gitarist Chriss Angvik og bassist Halvor Rollag har spilt sammen i mange år i live-bandet til Nico & Vinz, og hver for seg, har de også spilt med flere kjente artister som blant annet Kaveh, Linnea Dale og Red Hot.

2016 blir et innholdsrikt år for dette relativt ferske bandet som allerede er godt i gang med innspillingen av sitt andre studioalbum, og som vil bli å se live diverse steder i landet utover året, og deriblant altså Rjukan Rockfestival.

Den nye singelen er allerede lagt inn på Radio Rjukans A-liste, og vil nok bli liggende der en god stund..
– Det er gøy! Det liker vi, sier Halvor, som er enig i at mer av livetrøkket bandet har er kommet til uttrykk på den nye singelen enn tilfellet var med førstesikiva.

Hør "Just the truth"her:
https://soundcloud.com/chemicalmusic_no/just-the-truth

Kjøp "Just the truth" her:
https://itunes.apple.com/no/album/just-the-truth-single/id1073177274?l=nb

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia