fbpx

Møter orkan på åpent hav på Rjukan Kino

Radio Rjukan3. juni 20183min
adrift_f4d6

 

Filmen Adrift begynner søndag, etter at det fredag er en ny sjanse til å se Solo – A Star Wars Story igjen i 2D. Både fredag og søndag kan hele familien se den franske dataanimerte Jungelgjengen. Et actioneventyr med mye humor, som riktignok ikke har fått anmelderne til å hoppe i taket.

Adrift i regi av Baltasar Kormákur har verdenspremiere denne helgen, og er basert på en sann hendelse om overlevelse, kjærlighet og et eventyr som vender brått når orkanen Raymond dukker opp. En film båtfolket vil kjenne seg igjen i når det gjelder værusikkerhet, men som neppe har opplevd orkan til sjøs.

Vi møter Tami (spilt av Shailene Woodley) og Richard (Sam Claflin) som to reiseglade, som ved et tilfeldig møte faller for hverandre. De setter seil i seilbåt og drar ut på havet, uten å ane at den katastrofale orkanen Raymond er på vei. Filmen har 9 års aldersgrense, og er spenning som selv de yngre tåler å se, ifølge anmelderne.

Det er Islands største og mest produktive stjerneregissør, Baltasar Kormákur, som står bak. Han har allerede bak seg flere suksessfulle Hollywood-produksjoner som Everest, Pain & Gain og Contraband, samtidig som han lager film på Island, som Dypet og Jar City.

Adrift

Jungelgjengen

Solo – A Star Wars Story

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia