fbpx

Minas genser i Hollywood-film?

Radio Rjukan8. mars 20164min
minas-kreative-3_01f1

– Han sa at genseren kommer til å bli brukt av "a very famous actress" og at "It would look great on her", overhørte Mina Kristine Dahles, før mannen sa at filmcrewet fra Hollywood at de bare måte ha Mina strikkegenser.

""Dette skriver Mina på facebook:
"Mina's kreative hjørne blir en del av Hollywood!!! 

Filmcrewet til "Snømannen" kom innom butikken og lurte på om vi solgte sokker, noe vi ikke gjør. 
Men så fikk de øye på denne genseren og ble visstnok helt betatt!! De MÅTTE ha den og ville kjøpe den. Våre plagg er kun til utstilling og inspirasjon men de forklarte at genseren kommer til å bli brukt av " a very famous actor"!! 

Så nå er min aller første genser på vei inn i Hollywoodproduksjon og filmhistorien!! 

SÅÅÅÅÅÅ MORRO!!!! Dette er stort for lille meg"
Crewer oppdaget genseren blant andre strikkeplagg og spurte om den er til salgs.
– Vi vet jo ikke da at de er fra filmcrewet og sa at genseren ikke er til salgs, at strikkegenserne kun er til inspirasjon og utstilling. Da spør de om vi kan strikke genseren til dem, forteller Mina til Varden, som da valgte å selge genseren likevel.

Hun fikk ikke vite hvem den kjente skuespillerinnen er eller hvor genseren skal brukes, men har selvfølgelig et håp om at den dukker opp i Snømannen-filmen.

– De diskuterte filmscener mens de så på den. Og det er jo en tjukk, pusete genser, så den passer bra i filmen, siuer hu til Varden.

Langmo-genseren er faktisk den aller første voksengenseren butikkeier Dahle strikket, samt en av de første genserne hun stilte ut da hun åpnet butikken.

Linker:
Se Minas post på facebook
Se hele saken Varden har skrevet
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia