fbpx

Miljøfilmpremiere på kunstkveld

Radio Rjukan2. desember 20154min
film_f2c3

""

Torsdag 10. desember klokka 19.30 blir det film-og kunstkvelden på Rjukanhuset og Rjukan Kino
Utstillingen åpner kl 19.30 i Kinogalleriet med lokale kunstnere, og fortsetter deretter i kinosalen med visning av dokumentarfilmen This Changes Everything. 

Det er en gruppe kunstnere som har gått sammen om utstillingen. Det er billedkunstnerne Katie Hagen og Liv Solberg Andersen og koreograf Anastassija Dokunina og komponist Andreu Jacob, vil i samarbeid gjøre en performance. I tillegg vises installasjoner og malerier.

Dokumentarfilmen "This Changes Everything" har blitt sett på mange internasjonale filmfestivaler i år, men har nå premiere på kino i Norge med dette arrangementet på Rjukan. Dokumentaren følger den Canadiske journalisten Naomi Klein i hennes forskning på grasrotbevegelsen i de områdene av verden som er mest truet av klimaforandringen.
Dette blir eneste visning av denne filmen på Rjukan Kino, så sett av torsdagen hvis du vil ha den med deg.

– Vi håper at kvelden vil inspirere og skape debatt om hvordan man kan kjempe for det man tror på, og iløpet av kvelden selger vi lodd for trekning av en stk Tinnkurven full av god lokalmat, forteller Heather Mason til Radio Rjukan.

– Vi håper noen av dere har lyst og tid til å ta en pause i den travle forjulsperioden for å få med dere denne kvelden. Det er selvsagt bare hyggelig om dere ønsker å videresende denne invitasjonen via facebook til noen andre som kanskje vil være interessert. Vi håper jo på stort oppmøte, selv i julestria, sier Mason.

""

– Adgang til arrangementet er gratis, men filmcvisningen koster kr. 100, og et eventuelt overskudd skal gå til det nylig etablerte lokallaget for Natur og Ungdom i Tinn, forteller Mason, som selv er miljøopptatt, og Tinns eneste kommunestyrepolitiker for Miljøpartiet De Grønne.

Plakaten til arrangementet er utformet med utgangspunkt i filmplakaten.

Akuelle linker:
Arrangementets facebookside 
Trailer til "This changes everything"
Variety om filmen "This changes everything"
"This changes everything"s egen nettside
"This changes eveything" på imdb

 

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia