fbpx

Kulturens nye sjef i Vestfold og Telemark

Radio Rjukan8. mars 20192min
else-blom_e60d

Kultur vil være et viktig område for å bygge felles regional identitet i den nye fylkeskommunen. Else Blom har et bredt nettverk i kultur-Norge. Gjennom solid kunnskap, gode lederegenskaper og et sterkt engasjement og pågangsmot, vil hun være en viktig pådriver for å bygge et fremoverlent og unikt kulturmiljø i den nye Vestfold-Telemark fylkeskommune, sier prosjektrådmann Jan Sivert Jøsendal.
Else Blom har tung kompetanse og bred erfaring fra kulturfeltet gjennom 18 års arbeid i den offentlige kultursektoren. Hun har erfaring fra både kommunalt, fylkeskommunalt og nasjonalt nivå, og kjenner derfor feltet svært godt.

Hun er i dag konstituert assisterende kulturdirektør i Vestfold fylkeskommune. I tillegg er hun styreleder i Norsk Kulturforum som er en nasjonal interesse- og kompetanseorganisasjon, der kommunene og fylkeskommunene er medlemmer. Blom har 12 års ledererfaring på ulike plan og i ulike roller. Hun har mye erfaring med å jobbe strategisk og har sin styrke i å utvikle gode planer og gjennomføre disse på en effektiv måte.

Hun har en allmennlærerutdanning i bunnen, og har senere bygget på med tilleggsutdanning i kompetanseledelse, ledelsesutvikling og pedagogikk fra. Hun er bosatt på Tjøme i Færder kommune.

Det var 21 søkere til stillingen som kulturdirektør. Else Blom vil starte i stillingen så raskt som det er mulig. Med ansettelsen av Blom er ledergruppen i den nye fylkeskommunen komplett.

FOTO: Kristoffer Eliassen

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia