fbpx

Kommer på juleturné til Rjukan kirke

Radio Rjukan25. september 20232min
frodealnes

Dance With A Stranger-gitarist Frode Alnæs gjentar i år sin populære juleturné «Lang desember natt» oppkalt etter DWAS-hiten «Long December Nights». Og med seg i år har han ingen ringere enn Aasmund Nordstoga. og det er et helt band som stiller i Rjukan kirke, og det består ikke av hvemsomhelst heller.

Det er et kremlag av musikere som er med, med Jørun Bøgeberg på bass, og Eivind Kløverød på trommer og annen perkusjon, mens multiinstrumnetalist Freddy Holm er også med.

Som det heter på arrangementets nettside blir det snakk om å skape julestemning:


«Velkommen til en lun og stemningsfull førjulskveld fylt med vakker musikk, høytid, glimt i øyet og god julestemning.
I desember er Frode Alnæs tilbake med sin populære juleturné «Lang desember natt», og han har invitert med seg visesanger Aasmund Nordstoga som musikalsk gjest og makker.

Når gitaristen og artisten fra kysten av Nordmøre møter folkemusikeren og gårdbrukeren fra Vinje i Telemark kan det bli musikalsk julemagi. Det er to sjarmerende og folkekjære artister med god kjemi og stor respekt for hverandre som nå legger ut på turné sammen. Konsertene byr på mange musikalske høydepunkter både fra Frode og Aasmunds egne juleplater, i tillegg til gamle og nye sangskatter som hører julen til.

Frode Alnæs og Aasmund Nordstoga er begge kjent for sin formidlingsevne, både musikalsk og verbalt. Og selvfølgelig vil de også by på både muntre og gode historier, der gamle juletradisjoner møter vår tid.

Her er det bare å senke skuldrene og la seg fylle av den gode julestemningen!»

 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia