fbpx

– Kom med veteranbilen lørdag 27/8!

Radio Rjukan20. august 20164min
img_8239b_a30a

Det er litt av en tradisjon, etterhvert, Bilens dag på Rjukan, sisate lørdag i august. I år er Bilens Dag for 18. gang.
Og svært mange av årene har det blitt kombinert med Veteranbiltreff på Torget og i Storgata. Storgata har vært stedet de siste årene, også i år.

Du som har veteranbil holder vel av den siste lørdagen i august? Iår lørdag 27. august? Ikke bare fordi det er morro å treffe andre som holder på med spesuielle kjøretøy, men også fordi det tilbyg gratis bevertning fopr se som tar turen og stiller ut bilen!

""Vanligvis er Bilens Dag velsignet med godt vær; og slik håper arrangøren RA og Radio Rjukan det blir også i år.

Veteranbiltreffet starter klokka 10 lørdag 31. august, og man håper at flest mulig er på plass til klokka 11, og blir der til minst klokka 14.
Mens bilen står i Storgata, kan du ta handle- eller kaférunden i byen.

– Det finnes over 200 veteraner og sportsbiler i Tinn,. og vi håper å se flest mulig av dem på treffet. Det gjør ikke noe om bilen ikke er lytefri. vi er også interessert i å se bruksveteraner og biler som trenger en god restaurering. Gammelbil er morsomt uansett, opplyser interrimstyret i Rjukan og Tinn Motorghistoriske klubb som er under stiftelse, og som er delarrangør sammen med RA og Radio Rjukan i år.
 

""Veteranbiltreff blir altså nok en gang i Storgata, mens nybilene for andre året blir langs elva ved Det Glsade Hjørne. Slik blir det nok å se på i Rjukan sentrum på lørdag. 

Arrangørene håper alle som har en klassisk veteranbil, lastebil, motorsykkel eller en sportsbil eller et annet spesielt kjøretøy som andre vil ha glede av å se på om å ta turen på Veteranbiltreffet i Storgata!

– Alle som tar med bilen og stiller den ut i tida 10 til 16 får gratis bevertning på arrangørens regning!
Ta med din veteran til Veteranbiltreffet i Storgata den siste lørdagen i august!
– Nå gjenstår bare en ålreit værmelding, og langtidsvsarselet lover det beste, sier medarrangør Ole Jon Tveito.
 

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia