fbpx

Klart for Tinnsjøtreffet 2016

Radio Rjukan27. mai 20167min
tinnsjo-dansbandfest_a28a

Kommunens stortelt er satt opp, og det er duket for innrykk av veteranbil-folket og dansbandentusiaster, som har vært tradisjon den siste helga i mai i ni år nå. i år er det altså 27. og 28. mai. Tinnsjøtreffet innebærer også at det blir veterankjøretøy-kortesje lørdag mellom Mæl, Rjukan og Tinn Austbygd.
""Arrangementkomitéen er klare for storinnrykk av det som startet som en et rent dansebandtreff og som har utviklet seg til et treff for at veterankjøretøyinteresserte ble en del av en festival.
Først og fremst eldre lastebiler, altså nyttekjøretøyer, men stadig flere eiere av eldre persombiler tatt turen for å bli med. 

Dansbandtreffet er blitt en tradisjon, og det er altså utover på fredagen at det kommer rullende veterankjøretøyer fra alle kanter og lander på Mæl der det blir svingom og morro til langt på natt over to dager.
En ivrig dugnadsgjeng ønsker velkommen til det andre Tinnsjø Dansbandtreff på Mæl fredag og lørdag. Arrangørene håper på rekordbesøk, og innrykket er allerede igang et døgn før det blir musikk.

""Lørdag formiddag tar veteranbilene turen fra Mæl til Austbygde og deretter Rjukan, der det blir en stopp og mulighet til å se kjøretøyene. Avreise blir på formiddag, og så er man på Rjukan på tidlig ettermiddagstid.

De siste årene har man valgt å stoppe på jernbaneplassen. Ellers kan man jo ta turen til Mæl for å oppleve dem, og dansbandmusikken.

Bookingen er doblet fra ifjor, og da løste 600 billett til festivalen.
På dansbandprogrammet står norske Kolbus på scenen først fredag, et band som ble godt likt da de stilte opp ifjor, og deretter Titanix fra Sverige.

""Lørdag blir det i år helsvensk med Holidays og Callinaz, som blant annet er kåret til årets danseband av Sveriges radio.
Førstnevnte var også med på Mæl ifjor.

Tinnsjø Dansbandtreff startet i 2006, da over 700 møtte fram. I år håper arrangørene på flere enn den gangen.
Det har vært god oppslutning om det årlige arrangementet, men man har opplevd liten publikumsutvikling de siste årene, for ambisjonen har vært å vokse seg større. 

– Håper at så mange som mulig har lyst og tid til å ta turen til Mæl kro og camping for å være med på dette her, sa Håvard Myran, som har vært med i en årrekke, til Radio Rjukan før fjorårets festival.

For de som ønsker å komme på Tinnsjøtreffet, er de mulig å komme på fredags ettermidag eller fredagskveld eller dere kan også komme på lørdags morgen.

Arrangementsfakta:
Tinnsjøtreffet 2016 (For 9. gang.)
Det er salg av mat og drikke i teltet begge dager fra kl. 20.
Priser:
Inngang fredag Kr. 300.- lørdag Kr. 300.-
""Gjennomgang Kr. 500.-
Weedendpass 2 pers. bil/vogn Kr. 1500.-
(inkl. strøm)
Parkering for utstillere pr. døgn. Kr. 100.-

Tinnsjøtreffets nettside
Tinnsjøtreffet på facebook

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan ASAlt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.Utviklet av Fairmedia